Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη - επισημάνσεις και παρατηρήσεις


Ανακοινώθηκε επισήμως πως στις 21.11.2010,ώρα 11 ακριβώς.θα ιδρυθεί ένα νέο κόμμα , με αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη. Ας δούμε λίγο την αστρολογική δυναμική αυτής της ημέρας.




Α. Ιδρύεται πάνω σε Πανσέληνο, μέρα από τη φύση της φορτισμένη και δυναμική, σε αντίθεση με τη Νέα Σελήνη που όλες οι σοβαρές και έγκυρες αστρολογικές σχολές τη συνδέουν με εξασθένηση(Ινδική , Κοσμοβιολογία).Μόνο η λαϊκιστική αστρολογία των πρωινών εκπομπών συνδέει τη Νέα Σελήνη με νέα θετικά ξεκινήματα

Β Πάνω σε αναιρετική μοίρα ο Ήλιος και η Σελήνη, κάτι που δηλώνει αποκορύφωμα μιας πορείας και’ γύρισμα’ του κοντέρ, αλλά και πάνω σε απλανή που δηλώνει διακοπή ευτυχισμένων σχέσεων αλλά και σε απλανή που συνδέεται με αποκεφαλισμό(Bungula-Algol).

Γ. Σε αναιρετική επίσης μοίρα βρίσκεται και η Αφροδίτη, που εμπλέκεται όμως και με το εξαιρετικά ευνοϊκό άξονα Ήλιου-Δία, κάτι που δείχνει ιδιαίτερη εύνοια και τύχη.

Δ. Άρης σύνοδο με Ερμή είναι ένδειξη μαχητικότητας, πολύ περισσότερο που είναι και πάνω στον Άρη της Ελλάδας.

Ε. Ωροσκόπος στις 18 Αιγόκερω, ένδειξη μεγάλης φιλοδοξίας , πολύ περισσότερο που ο κυβερνήτης ,ο Κρόνος, είναι παντοδύναμος στο Ζυγό και στον οίκο των κεφαλαίων. Μέσα από συνθήκες διαβρωτικές ,με βοήθεια κεφαλαίων ,σε ένα φόντο διάλυσης και οικονομικής κρίσης, προωθούνται έντονα εξουσιαστικές τάσεις.

ΣΤ .Μεσουράνημα στο Σκορπιό, με τον Ήλιο στο δέκατο οίκο είναι ένδειξη μεγάλης φιλοδοξίας, που προσπαθεί να προωθήσει τους στόχους μέσα από τη διάβρωση, το παρασκήνιο , αλλά και με βοήθεια από χρηματοοικονομικούς κύκλους

Ζ. Ο άξονας θανάτου(Άρης /Κρόνος) της ημέρας σε εμπλοκή με Ήλιο/Κρόνο της Ελλάδας είναι ένδειξη πως το κόμμα αυτό στοχεύει στο να προωθήσει κάθε μορφή αποδόμησης, αλλά και να κερδίσει από αυτή την αποδόμηση.

Η. Η ακριβέστατη εμπλοκή Ήλιου/Σελήνης με Ποσειδώνα είναι η πλέον σαφής ένδειξη για διάβρωση σχέσεων αλλά και το κέρδος μέσα από αυτή τη διάβρωση, μιας και τα δύο φώτα υποστηρίζονται με ευνοϊκές όψεις από Δία/Ουρανό.



Αυτά τα λίγα για τώρα, με το κόμμα αυτό θα ασχοληθούμε περισσότερο στους επόμενους μήνες.