Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus LornΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ. 340
Πλανήτες σε ζώδια, οίκους, ανάδρομοι πλανήτες, υποθετικοί, Κυβερνήτες πλανητών & ζωδίων, εσωτερικοί – εξωτερικοί & ιεραρχικοί κυβερνήτες ζωδίων, Μαύρη Σελήνη, East Point, εργονομικοί πίνακες. ΟΙ ‘’ΠΥΛΕΣ’’ ΤΟΥ CARELLI
Σελ. 125
Εξήγηση των φορτισμένων ενεργειακά σημείων, που ονομάζονται και ‘’κλείδες’’. Εξηγείται γιατί η θέση τους είναι στο συγκεκριμένο σημείο του ζωδιακού και παρουσιάζεται η λειτουργία και των 10 πλανητών σε αυτά τα ενεργειακά φορτισμένα σημεία.ΔΟΜΟΑΞΟΝΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 310
Μια επαναστατική μέθοδος με την οποία ερμηνεύονται όλες οι αστρολογικές όψεις και η οποία έχει ως αφετηρία την έννοια του ‘’άξονα’’ της Κοσμοβιολογίας.
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΕΙΣ
Σελ 147
Παρουσίαση των 5 βασικών πλανητοειδών και κατηγοριοποιημένοι όλοι οι βασικοί πλανητοειδείς ανάλογα με το θέμα τους (πχ πλανητοειδείς ερωτικών θεμάτων, πλανητοειδείς δικαιοσύνης κλπ)

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΑΡΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΒΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Σελ 145
Σύνδεση των 10 πλανητών & του Asc με τις σφαίρες της Καμπάλα, των καρτών της Μεγάλης Αρκάνας με τα μονοπάτια της Καμπάλα. Εξήγηση του Καβαλιστικού δέντρου, και εξήγηση με τρόπο απλό & εργονομικό του πως οι πλανήτες & τα ζώδια σε ένα ωροσκόπιο είναι σαφέστατες ενδείξεις γι όλους τους τομείς της ζωής του ανθρώπου. 
ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 116
Παρουσιάζεται όλος σχεδόν ο θησαυρός της Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογικής γνώσης (Δεκανοί, Όρια, πρόσωπα, τριπλότητες, αντισκιές, επικυρίαρχοι, αφέτης – αναιρέτης, υποδοχές, μονομοιρίες, χρονοκρατορίες , δωδεκαρτημόρια κλπ) και καταδεικνύεται η λειτουργικότητα τους στην ανάλυση του γενέθλιου χάρτη. 


Η ΩΡΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Σελ 70
Έντεκα εξαντλητικά επεξεργασμένοι ωριαίοι χάρτες που δείχνουν τον χειρισμό ενός ωριαίου χάρτη για διάφορα θέματα της καθημερινής ζωής. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Σελ 176
Συλλογή άρθρων που αναλύοντας κυρίως Νέες Σελήνες & Πανσελήνους δείχνουν την επίδραση τους σε πολιτικό & κοινωνικό επίπεδο. 

Η ΗΡΑ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ
Σελ 21
Η Ήρα ως δείκτης οργής, απόρριψης, εξαπάτησης, απογοήτευσης, ζήλειας & εκδικητικότητας. Δείχνει τα στοιχεία που δένουν μια σχέση και τον ιδεατό σύντροφο. Η λειτουργία της. 

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ & ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Σελ 25
Η λειτουργία της ΔΗΜΗΤΡΑΣ στα 12 ζώδια. Η αστρολογική – αστρονομική – μυθολογική της προσέγγιση. 


ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ
Σελ 50
Καταγραφή Σεμιναρίου στο οποίο δείχνεται η λειτουργικότητα του Ηλιοκεντρικού Ωροσκοπίου με παράλληλη εφαρμογή σε ωροσκόπια διασήμων. Ιδιοσυναστρία Γεωκεντρικού – Ηλιοκεντρικού ωροσκοπίου. Ο καθοριστικός ρόλος της Γης στο Ηλιοκεντρικό Ωροσκόπιο. 
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Σελ 130
Καταγραφή υλικών Σεμιναρίου για Ηλιακές Επιστροφές με συγκεκριμένα παραδείγματα
ΤΡΑΥΜΑ, ΣΟΚ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ‘’ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ’’ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΩΝΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
Σελ 25
Δοκίμιο για την φύση του Χείρωνα και τη θεραπευτική του δύναμη.
ΔΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑ
Σελ 25
Η λειτουργία της Κρόνιας Εστίας στα 12 ζώδια.


Η ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΔΑ

Σελ 37
Φύση, , τίτλοι, λειτουργία στα 12 ζώδια.


ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ
Σελ 25
Καταγραφή Σεμιναρίου στο οποίο εφαρμόζεται και επεξηγείται η θεωρία του J. Addey ειδικά για τις 4η, 5η, 7η, 9η Αρμονική. Επεξήγηση της φύσεως αυτών των Αρμονικών 
Το 2012 ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ
Σελ 40
Καταγραφή Σεμιναρίου για το 2012 όπου παρουσιάζεται η δυναμική της ημέρας με εργαλεία Κλασσικής Αστρολογίας, Κοσμοβιολογίας & Uranian Αστρολογίας.


ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗΣ URANIAN
Σελ 15
Όλοι οι άξονες που σχηματίζονται ανάμεσα στους Uranian πλανήτες της σχολής του Αμβούργου. 
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗΣ – ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 30
Με βάση τις διδασκαλίες του ΑΛΟΥΝ ΑΛ-ΒΕΟΡ και με βάση πληροφορίες ισπανόφωνων αστρολογικών τάσεων, παρουσιάζονται τα πρωτόκολλα και οι επικλήσεις πλανητών. Πολύ χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται για την σύνδεση της Αστρολογίας με μεταφυσικές πρακτικές. Η ΑΣΤΡΑΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

Σελ 18
Η λειτουργία του αστεροειδούς στα 12 ζώδια, η αστρονομική & αστρολογική της φύση.ΩΡΙΑΙΑ & ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Σελ 50
Καταγραφή Σεμιναρίων στην Ωριαία Αστρολογία. Παρουσίαση Hot Points της ωριαίας αστρολογίας (πλανητικές ημέρες & ώρες, ημερήσια κίνηση πλανητών, τεταρτημόρια, κλήροι, κρίσιμες μοίρες, ενδείξεις για εύρεση τοποθεσίας κλπ). 
URANIAN SCHULE
Σελ 30
Παρουσίαση των 8 υποθετικών πλανητών της Uranian Σχολής. Σχέσεις με τους 10 κλασσικούς πλανήτες. Πληροφορίες για την αστρονομική & αστρολογική τους φύση. Εφαρμοσμένα παραδείγματα.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΩΝ
Σελ 350
Απομαγνητοφώνηση Σεμιναρίων πάνω σε προχωρημένα ωροσκόπια με εξαντλητικά παραδείγματα με έμφαση στα συστήματα του Ηλιακού Τόξου και των Δευτερευουσών Προόδων.ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΩΝ ΤΑΡΩ
Σελ 100
Εισαγωγή στην δομή της ΤΑΡΩ, παρουσίαση των καρτών της Μικρής & της Μεγάλης Αρκάνας, παρουσίαση των βασικών αρχών κατάστρωσης των καρτών, ιστορικές & φιλοσοφικές βάσεις της ΤΑΡΩ. Μια εργονομική & εύχρηστη εισαγωγή στο σύστημα της ΤΑΡΩ. 
ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΡΚΑΝΑΣ
(Σε συνεργασία με Α. Μανούσο)
Σελ 150
Εξαντλητική παρουσίαση των 22 καρτών της Μεγάλης Αρκάνας με έμφαση στην φιλοσοφική τους σύσταση. 
ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΡΚΑΝΑΣ
Σελ 130
Παρουσίαση των 56 καρτών της Μικρής Αρκάνας και σύνδεση των καρτών με την αστρολογική θεωρία των Δεκανών. Ύπαρξη πολλών εργονομικών πινάκων . ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΝΟΥΣ
Σελ 90
Παρουσίαση των 25 Ρούνων αναλυτικά & συνοπτικά με λέξεις κλειδιά, αποκρυπτογράφηση των συμβόλων τους, παρουσίαση των τρόπων μαντείας, θεραπείας και άσκησης συμβουλευτικής μέσω των Ρούνων. 

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ & ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Σελ 12
Σχέση ανάμεσα στο πλανήτη και το σημείο με εργαλεία κυρίως Γερμανικής αστρολογίας. Φύση της Συνόδου, λειτουργία της με ιστορικές αναφορές σε πρότερες εποχές.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
Σελ 70
Καταγραφή Σεμιναρίων με αναφορά στις επιστροφές που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές όπως του Ερμή, της Αφροδίτης, του Άρη, του Δία, η ημιεπιστροφή του Ουρανού και τα πρώτα τετράγωνα των Ποσειδώνα – Πλούτωνα. Παρουσίαση παραδειγμάτων. 
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ
Σελ 50
Παρουσίαση των μοιρών του ζωδιακού με βάση την Καβαλιστική θεωρία των 72 γενών που καθεμία καταλαμβάνει 5 μοίρες του ζωδιακού. 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Σελ 97
Παρουσίαση όλου του συστήματος της A. Bailey με τρόπο εύληπτο και κατανοητό. 

ΚΑΡΜΙΚΗ & ΔΡΑΓΩΝΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Σελ 127
Οι Δεσμοί της Σελήνης σ όλα τα ζώδια & τους οίκους και το Δραγωνικό ωροσκόπιο ως το ωροσκόπιο που αποκαλύπτει τη ‘’βάση’’ στην οποία στηρίζεται το κανονικό ‘’τροπικό’’ ωροσκόπιο. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΚΟΣΜΟΒΙΟΛΟΓΙΑ
Σελ 185
Οι βάσεις της Κοσμοβιολογίας, οι άξονες, οι εξισώσεις, και οι όψεις με βάση τον άξονα (Δομοαξονική Ερμηνεία).
ΙΝΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Σελ 158
Εισαγωγή στην Ινδική Αστρολογία, διαφορές από την Δυτική. Ιδιαίτερη έμφαση στην αξιολόγηση της δυναμικής πλανήτη – οίκο. Παρουσίαση & εξήγηση της θεωρίας για τους πλανήτες ως προς τον ωροσκόπο κ.α. 


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 270
Εξαντλητική παρουσίαση όλης της θεωρίας που είναι αναγκαία για την προσπέλαση του ωριαίου χάρτη ( πχ συλλογή φωτός, μεταφορά, παρεμπόδιση, ματαίωση, υπαναχώρηση, βαθμολογία πλανητών κ.α.).

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ & ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σελ 125
Τα βασικά στοιχεία για την προσπέλαση του ετησίου – μηνιαίου χάρτη. 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 153
Οι βάσεις της Τέχνης, η φύση των μονοψηφίων αριθμών, οι 4 βασικοί αριθμοί, οι διψήφιοι αριθμοί μέχρι το 78, οι μαγικοί – καρμικοί – θεϊκοί αριθμοί. Συσχέτιση αριθμού με γράμματα της Ελληνικής Αλφαβήτου, φύση γραμμάτων κ.α. 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Σελ 30
Εργονομικοί πίνακες στους οποίους υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την μελέτη της εσωτερικής αστρολογίας (ακτίνες, ιεραρχίες, εσωτερικοί & ιεραρχικοί κυβερνήτες κλπ). ΚΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σελ 7
Ανάλυση Κρόνιας επιστροφής για να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας της με εντοπισμό των κυρίων στοιχείων της.
Ο ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
Σελ. 20
Αστρονομικές πληροφορίες για τον πλανητοειδή, η αστρολογική του λειτουργία και η εκδήλωση του στα 12 ζώδια. 
Η ΩΡΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ – ΤΟΜΟΣ Β’
Σελ 70
Έντεκα εξαντλητικά επεξεργασμένοι ωριαίοι χάρτες που δείχνουν τον χειρισμό ενός ωριαίου χάρτη για διάφορα θέματα της καθημερινής ζωής. 


Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ MAJAS
Σελ 15
Τα βασικά στοιχεία της αστρολογίας των Majas με τους 20 Ήλιους, τους 13 τόνους, τις 4 κατευθύνσεις, τα 4 χρώματα, τα 5 ενεργειακά κέντρα και τα 4 είδη συνείδησης. Μια εισαγωγή εργονομική σε αυτήν την άλλη αστρολογία.  
ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗΝ TAROT – ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ TAROT
Σελ.147
Αντίστροφες κάρτες, πολικές κάρτες, ομόλογες κάρτες, συνάφειες καρτών Μεγάλης Αρκάνας, προσωπική κάρτα, ετήσια κάρτα, καβαλιστικό κατάστρωμα καρτών, αστρολογικό κατάστρωμα καρτών, ο ρόλος του Δείκτη στα καταστρώματα, συνάφειες καρτών Μικρής Αρκάνας, τα πολύπλοκα και ακριβέστατα καταστρώματα τάγματος των Eteila, Mothers, Χρυσής Αυγής (Aleister Crowley)
ΜΥΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΖΩΔΙΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Κ’ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ
Σελ. 20
Κωδικοποιημένες σημειώσεις σεμιναρίου εσωτερικής αστρολογίας

ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ- ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΡΟΥΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (RUNEN GYMNASTIK)
Σελ. 40
Παρουσίαση της περίφημης ‘’ρουνικής γυμναστικής’’ με βάση τις θεωρίες του Von List και τις διδασκαλίες της Armanen Orden. Αναφορά στο θεραπευτικό χαρακτήρα των ρούνων.