Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Αστρολογική διερευνηση του 2012

Το κείμενο αυτό είναι κατά λέξη απομαγνητοφώνηση κλειστού σεμιναρίου που έγινε στις 23/12/2009 και κρατά εν προθέσει και εν επιγνώσει τη ζωντάνια του προφορικού λόγου με όλα τα θετικά αλλά και αρνητικά του .



Όσο και αν φαίνεται περίεργο, σήμερα είναι μια σημαδιακή μέρα, γι’ αυτό και διάλεξα να κάνω αυτό το Σεμινάριο γιατί είναι ακριβώς τρία χρόνια πριν από την περίφημη ημερομηνία – 21/12/2012 – αλλά και η σημερινή μέρα ευνοεί να ασχοληθούμε με κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα βαρύ ως θέμα.

Σήμερα η μέρα έχει το εξής βαρύ Ήλιος σύνοδος Πλούτωνα και οι δύο μαζί είναι σε τετράγωνο με Κρόνο, το οποίο στην καλή του εκδοχή ευνοεί να ασχοληθείς με θέματα πολύ βαθιά και να τα προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Πολλοί λένε ότι το 2012 ίσως να συνδέεται με αυτό που ονομάζουμε «τέλος του κόσμου».Βαριά κουβέντα και δεν θα την πάρουμε πολύ τοις μετρητοίς , γιατί «τέλος» μπορεί να σημαίνει, «τέλος μιας μορφής κόσμου» για να υπάρξει κάποια άλλη , δεν είναι απαραίτητο ότι καταστρέφεται ο κόσμος συνολικά.

Πολλές φορές στην ιστορία έχουμε «εσχατολογικές προοπτικές» δηλ. σημαίνει ότι έρχεται ένα τέλος αναπόφευκτο , ότι έρχεται μια μεγάλη καταστροφή .

Η πιο πρόσφατη ήταν το 1999, εν όψη του τέλους της Χιλιετίας και ενώ επρόκειτο ν’ αρχίσει η νέα χιλιετία .



Το 1999 σε όλο τον κόσμο , αλλά ειδικά σε δύο χώρες , Γαλλία και Ελλάδα , υπήρχαν κάποια άτομα που έλεγαν ότι εκείνη την ημέρα θα πέσει μετεωρίτης πάνω στη Γη και θα τα γκρεμίσει όλα .



Όλα αυτά γιατί :

- το 1999 είχαμε μια Έκλειψη στις 11/8/1999, η οποία γινόταν στα Σταθερά ζώδια .

Σ’ αυτή την Έκλειψη είχαμε : Ήλιο, Σελήνη στις 19ο Λέοντα , στις 19ο Ταύρου είχαμε τον Κρόνο , στις 19ο Σκορπιού είχαμε τον Άρη και στις 19ο Υδροχόου είχαμε τον Ουρανό , άρα είχαμε σχηματισμό ενός Σταυρού στα Σταθερά, που ήταν πραγματικά εφιαλτικός .



Γι’ αυτό πολλοί έλεγαν ότι αυτός ο Σταυρός μας δίνει το σημάδι για πολλές καταστροφές , ανατροπές κ.λ.π., έβγαλαν και βιβλία και αυτά συγκεκριμένα τα έλεγαν , στην Γαλλία ο γνωστός μόδιστρος Paco Rabane και στην Ελλάδα , ο Μιχάλης Ροδόπουλος και ο Άνθιμος Προεστός (από τον χώρο της Εκκλησίας).

- για το 1999 ειπώθηκαν πάρα πολλά και γιατί ήταν και το τέλος της Χιλιετίας και είναι στατιστικά παρατηρημένο , όταν τελειώνει χρονολογικά μια μεγάλη περίοδος – αιώνας, χιλιετία – αναπτύσσεται η λεγόμενη «εσχατολογία».



Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι λέμε γιατί , κανείς δεν είναι Θεός, το μόνο που μπορούμε είναι να σκιαγραφήσουμε κάποιες τάσεις όσο μπορούμε και όσο γίνεται.



Το 2012 κατ’ αρχήν δεν τελειώνει καμία Χιλιετία – αιώνας , παρά μόνο ένα έτος.

Άρα, κάτι άλλο είναι αυτό που έχει ενεργοποιήσει όλα αυτά για το 2012 και έχει συντελέσει ώστε μια ταινία που παίζεται τώρα να σπάει ταμία σε όλον τον κόσμο .

Έχει να κάνει με μια προφητεία – που δεν είναι ακριβώς προφητεία - ενός λαού των Majas , οι οποίοι έζησαν 1500 περίπου χρόνια πριν και το περίεργο με τους Majas είναι , όπως ξαφνικά εμφανίστηκαν έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκαν .

Οι Majas είχαν δουλέψει πάρα πολύ την Αστρονομία και είχαν φτιάξει εκπληκτικά ημερολόγια , που όποιος έχει σπουδάσει το ημερολόγιο των Majas – το οποίο είναι πολύ δύσκολο και ιδιόρρυθμο – βλέπει ότι δεν τους έχει ξεφύγει ούτε μια Πανσέληνος, ούτε μια Νέα Σελήνη, που σημαίνει ότι το ημερολόγιο είναι απόλυτα ακριβές .

Προβλέπουν κινήσεις πλανητών με απόλυτη ακρίβεια δηλ. ήταν αυθεντίες πάνω στην Αστρονομία.

Οι δε Ναοί τους προϋποθέτουν τέτοια γνώση Αστρονομίας και αποστάσεων πλανητών από την Γη μας , έτσι ώστε εκπλήσσονται οι σημερινοί Αστρονόμοι.

Είναι ένα μεγάλο μυστήριο οι Majas και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι και έχουν αναπτυχθεί θεωρίες ότι είχαν έρθει από άλλο πολιτισμό , ότι όπως ξαφνικά τους έφερε αυτός ο πολιτισμός έτσι ξαφνικά τους πήρε και μπορεί να εμφανιστούν πάλι τώρα με το περίφημο 2012.



Οι Majas λένε σ’ αυτό το περίφημο ημερολόγιο τους ότι :

- αυτό που λέμε κόσμος ξεκινά στις 12 / 8 / 3144 π.χ. και αναφέρουν μια σειρά από γεγονότα σ’ αυτό το ημερολόγιο τα οποία θυμίζουν γεγονότα που έχουν συμβεί . 3144 καταλαβαίνεται ότι από τώρα είναι περίπου 5 χιλιετίες .

Αυτό το ημερολόγιο φτάνει μέχρι της 21 / 12 / 2012 και εκεί ξαφνικά σταματάει, άρα οι Majas δεν μιλάνε για τέλος του κόσμου, απλώς εκεί σταματά το ημερολόγιο τους και από κει ορμώμενοι μερικοί αρχίζουν να λένε ότι οι Majas μιλάνε για τέλος του κόσμου και άλλοι λένε ότι αφού εκεί σταματά το ημερολόγιο , αρά εκεί σταματά και ο χρόνος .Αν θέλουμε να είμαστε σαφείς και αντικειμενικοί οι Majas δεν λένε πουθενά κάτι τέτοιο.



Το περίεργο όμως είναι για το 2012 και με προβληματίζει πάρα πολύ, ότι η Φυσική επιστήμη και η Αστρονομία – όχι της εποχής των Majas , αλλά η σημερινή - αναφέρει κάποια δεδομένα που φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικά .



Αυτά τα δεδομένα είναι τα εξής :



1. Όπως ξέρουμε η ακτινοβολία που υπάρχει στον Ηλιο‚ είναι έντονη και η οποία εκπέμπει κάποια σωματίδια .

Αυτά τα σωματίδια θεωρείται ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη έξαρση όταν αντιστρέφονται οι Μαγνητικοί Πόλοι του Ήλιου , κάτι που γίνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα , δεν είναι κάτι σπάνιο.

Λένε λοιπόν , οι επιστήμονες Αστρονόμοι , ότι θα παρουσιαστεί τότε ειδικά, μια αντιστροφή των Μαγνητικών Πόλων του Ήλιου.

Αν υπάρξει μια τέτοια αντιστροφή θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά και βέβαια αυτή την φορά λένε, ότι η ακτινοβολία θα είναι πολύ πιο ισχυρή , άρα τα σωματίδια που θα εκπέμπει αυτή η ακτινοβολία θα είναι πολύ περισσότερα και θα επηρεάσουν το κλίμα – ήδη έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε – και σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό μπορεί να φέρει ένα γενικευμένο Black out .

Δηλαδή μια Μαγνητική καταιγίδα στον Ήλιο μπορεί κάλλιστα να επηρεάσει όλα όσα έχουμε εμείς εδώ στην Γη , γιατί όλα βασίζονται στον Ηλεκτρισμό .

Ένα γενικευμένο Black out το οποίο μπορεί να συντελέσει με την σειρά του φυσικά σε κατάρρευση της οικονομίας ή έστω ένα κλονισμό της.


Ένας κίνδυνος για τον οποίον μιλάνε, είναι ,να υπάρξει μια ένταση της Ηλιακής Ακτινοβολίας λόγω Αντιστροφής των Μαγνητικών Πόλων του Ήλιου, η οποία αντιστροφή θα φέρει μεγάλη ακτινοβολία, θα εκπέμπει τεράστια ποσότητα σωματιδίων και βέβαια θα επηρεάσει Κλίμα που μπορεί να φέρει Black out και κατά συνέπεια κατάρρευση της οικονομίας , αλλά και πολλά άλλα , όπως αν γίνει κάτι τέτοιο εκείνη την ημέρα δεν θα μπορούν να πετάνε αεροπλάνα ή θα πέφτουν αεροπλάνα και άλλα συναφή .



Όταν γίνεται αντιστροφή των πόλων του Ήλιου , αν και ο Ήλιος απέχει πάρα πολύ από μας, όπως γνωρίζουμε, δεν βλέπουμε ευτυχώς απολύτως τίποτα και το εντοπίζουν μόνο κατάλληλα όργανα Αστρονομίας – αυτό γίνεται αρκετά τακτικά δεν είναι σπάνιο .

Μάλιστα, αντιστροφή των Πόλων έχει γίνει και στην Γη .

Όταν συμβαίνει αντιστροφή των πόλων έχουμε πολύ σημαντικά πάντα γεγονότα σε όλο το πλανητικό μας σύστημα , το οποίο κέντρο είναι ο Ήλιος.

Λένε ότι η επερχόμενη αντιστροφή των Πόλων θα είναι πολύ πιο έντονη από άλλες εποχές, που το γνωρίζουν από τα Αστρονομικά όργανα .

Αυτή η αντιστροφή μπορεί να συντελέσει , λένε, στο να προκληθούν και εκρήξεις υπέρ ηφαιστείων ( π.χ. Yellow stone) ανενεργών παγκοσμίως.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν με Φυσική επιστήμη και όχι με την Προφητεία των Majas , αλλά το παράξενο είναι :

- ότι και οι Majas και η επιστήμη συμφωνούν στο χρόνο δηλ. κοντά στο 2012

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι όλα θα γίνουν ξαφνικά στις 21/12/2012 αλλά θα έχει προετοιμαστεί από πριν και μπορεί να ξεσπάσει και λίγο αργότερα .

Τώρα κοιτάμε τι λένε πρώτα οι επιστήμονες γι’ αυτή την ημερομηνία .





2. Το α΄ που είδαμε ήταν η αντιστροφή των πόλων του Ήλιου και το β΄ είναι οι Ηλιακές κηλίδες.

Οι Ηλιακές κηλίδες έχουν μια περιοδικότητα, παρουσιάζουν μια έξαρση κάθε 11 χρόνια .

Η τελευταία φορά που έγινε ήταν γύρω στο 2002-2003 , αν προσθέσουμε και 11 πάει περίπου γύρω στο 2012-2013 .

Λένε, ότι μετά 2002 που είχαμε έξαρση των Ηλιακών κηλίδων , έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη ύφεση Ηλιακών κηλίδων .

Οι επιστήμονες στατιστικά , λένε :

α. όταν υπάρχει ύφεση των Ηλιακών κηλίδων , η επόμενη έξαρση τους θα είναι εντονότερη από κάθε άλλη εποχή .

β. όσο μεγαλύτερη η ύφεση τόσο εντονότερη η έξαρση.

Η στατιστική λέει, ότι μετά το 2001 -2002 που είχαμε την τελευταία έξαρση των Ηλιακών κηλίδων , έχουμε την μεγαλύτερη ύφεση που υπήρξε στην ιστορία , άρα στην επόμενη έξαρση των Ηλιακών κηλίδων θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ασυνήθιστο , που αυτό το λέει καθαρά η Φυσική επιστήμη και πρέπει να το προσέξουμε πάρα πολύ.

Οι Ηλιακές κηλίδες σε έξαρση, καταλαβαίνετε ότι, σε συνδυασμό με την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου πολλαπλασιάζουν την επίδραση στο κλίμα , το black out – είναι τυχαίο που έγινε η Σύνοδος της Κοπεγχάγης ;



Για το 2012 να σας πω, με φοβίζει η Φυσική επιστήμη , που πρώτα αυτή παίρνω υπόψη μου για να αποκωδικοποιήσω το 2012 και μετά την Αστρολογία , γιατί μου δίνει στατιστικά επιχειρήματα που δεν μπορεί να αμφισβήτηση κανείς , ενώ το πόσο μας επηρεάζει ο Πλούτωνας π.χ. μπορεί να το αμφισβητήσει ο καθένας .



3. Είναι η Αντιστροφή Μαγνητικών Πόλων της Γης.

Πολλοί λένε ότι δεν θα γίνει ποτέ, είναι λάθος , γιατί έχει ξαναγίνει πολλές φορές στην ιστορία και βέβαια όποτε συνέβη άλλαξε την όψη του κόσμου .

Οι μεγάλοι σεισμοί που γνωρίζουμε, οι μεγάλες κατολισθήσεις , οι πλημμύρες, έχουν να κάνουν με αυτή την αντιστροφή .

Η Γη έχει εκατομμύρια χρόνια ύπαρξης αλλά η ανθρώπινη παρουσία είναι από κάποια στιγμή και μετά , άρα μια αντιστροφή μπορεί να απέχει από την άλλη χιλιάδες χρόνια.



Αυτή η Αντιστροφή των Μαγνητικών Πόλων της Γης, λένε, ότι μπορεί να συμβεί όταν θα είναι πολύ έντονα αναπτυγμένη η Ηλιακή ακτινοβολία και οι Ηλιακές κηλίδες δηλ. να επηρεάσουν το Μαγνητικό πεδίο της Γης .



Άρα, μπορεί το μαγνητικό πεδίο της Γης να επηρεαστεί πολύ από την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου και βέβαια να υπάρξει αντιστροφή μαγνητικών πόλων και στη Γη .

Εάν συμβεί αυτό κοινώς «έρχονται τα πάνω κάτω» .



Ήδη γνωρίζουμε ότι κάποιοι σε κάποια μέρη του κόσμου π.χ. Νορβηγία, ετοιμάζουν κάποια καταφύγια, έχουν φτιάξει κιβωτό φυτών, βοτάνων και ότι φαγώσιμο προέρχεται από την Γη , για μια τέτοια επικείμενη καταστροφή και όχι μόνο .



Η αντιστροφή των πόλων έχει συμβεί, και είναι φυσικό να συμβεί ξανά και ξανά …..

Είναι μέσα στην δυναμική που έχει το πλανητικό μας σύστημα να αντιστρέφονται οι πόλοι και αυτή η αντιστροφή να φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις .



4. Είναι η λεγόμενη, Γαλαξιακή ευθυγράμμιση.

Γαλαξιακή ευθυγράμμιση σημαίνει ότι , θα βρεθεί η Γη και ο Ήλιος στο ίδιο σημείο με το κέντρο του Γαλαξία μας .

Είμαστε σε ένα Γαλαξία που υπάρχουν διάφορα συστήματα , υπάρχει και το δικό μας πλανητικό σύστημα και βέβαια τότε θα συμβεί το εξής περίεργο : να υπάρχει μια ευθυγράμμιση του δικού μας πλανητικού συστήματος με το Γαλαξιακό κέντρο .

Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ισχυρό και φέρνει δονήσεις και κραδασμούς σε πολύ μεγάλο βαθμό που σίγουρα δεν επηρεάζουν την Γη μόνο – κλίμα, συνθήκες κ.λ.π. – αλλά λένε κάποιοι ότι επηρεάζει ακόμα και την δομή του DNA και ότι όσο προχωράμε προς αυτή την περίοδο μπορεί σιγά –σιγά να αρχίζουν να γίνονται και πολλές περίεργες μεταλλάξεις .

Επίσης κάποιοι λένε ότι , μπορεί να συμβεί και μια αλλαγή στην συνείδηση .



Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι , ότι αυτή η ευθυγράμμιση δεν είναι ούτε Μυθολογία, ούτε προφητεία, είναι αντικειμενικό δεδομένο.

Σε ότι λέμε βασιζόμαστε καθαρά σε Αστρονομικές διαπιστώσεις .



5. Είναι ότι όλοι οι πλανήτες του πλανητικού μας συστήματος θα είναι σε μια σειρά η οποία θα καλύπτει ένα τόξο 150ο με εξαίρεση τον Δία.



Άρα, έχουμε πέντε στοιχεία, καθαρά Αστρονομικά , τα οποία μας κάνουν να προβληματιστούμε λίγο πάνω στο 2012 , να είμαστε «κουμπωμένοι» και να δούμε ότι δεν είναι κάτι συνηθισμένο .



Επίσης το ότι η NASA λέγεται πως έχει στείλει προειδοποιήσεις σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, κάτι βέβαια που δεν επιτρέπεται να ανακοινωθεί.



Το 1999 ο κόσμος φοβόταν πάρα πολύ και λόγω αλλαγής της χιλιετίας και λόγω των Αστρολογικών συνθηκών που υπήρχαν τότε και από κει και πέρα όταν ο κόσμος είδε ότι τίποτε «μεγάλο» δεν έγινε , πολλοί είπαν : όλα αυτά είναι παραμύθια.

Τώρα, αυτό που με φοβίζει – τρομάζει πιο πολύ, είναι ότι βλέπω έναν εφησυχασμό , δεν υπάρχει πανικός .

Άρα, όταν υπάρχει αυτός ο εφησυχασμός κάτι με τρομάζει περισσότερο.

Αν θέλετε την γνώμη μου, από άποψη Φυσικής κάτι πάει να συμβεί, το πώς ακριβώς θα είναι δεν μπορούμε να το πούμε ποτέ.

Σχετικό επίσης με όλα αυτά είναι και το λιώσιμο των πάγων με τα επακόλουθά του.

- Λένε ότι η τελευταία αντιστροφή των πόλων έγινε πριν 26000 χρόνια .

Κάποιοι μιλούν για την ύπαρξη ενός 11ου πλανήτη , του περίφημου NIBIRU.

Αυτός ο Nibiru είναι επισκέπτης πλανήτης , είναι υπερπλουτώνιος δηλ. είναι και πέρα από τον Πλούτωνα και ο οποίος μπαίνει στο δικό μας σύστημα κάθε περίπου 26.000 χρόνια.

-Λένε, πως όταν μπαίνει στο δικό μας σύστημα συνδέεται με μεγάλες γεωφυσικές ανακατατάξεις και συνδέεται και με την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης.

- Επίσης, λένε ότι αυτός ο πλανήτης ξαναμπαίνει στο μαγνητικό πεδίο της Γης σιγά – σιγά και φυσικά αρχίζει να την επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό .

-Αυτός ο πλανήτης, λένε , ότι ήδη έχει εντοπιστεί επιστημονικά και αυτό είναι άλλο ένα σημάδι το οποίο μας λέει ότι πρόκειται να έχουμε μεγάλες ανακατατάξεις – αν και δεν έχει μπει ακόμα για τα καλά στην τροχιά του δικού μας πλανητικού συστήματος δηλ. η τροχιά του δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα με την τροχιά της Γης .

- Αυτή η εμπλοκή των τροχιών , λένε, ότι θα γίνει το 2012 περίπου.



Είναι άλλο ένα σημάδι – δεν το βάζω στα καθαρά επιστημονικά – γιατί επίσημα δεν έχει δημοσιευθεί τίποτα, υπάρχει μια «σιγή Ιχθύος», βέβαια αν μπείτε μέσα στο Ιnternet γράφει πολλές πληροφορίες για τον Nibiru.

Άρα κάτι γίνεται πάλι και από αυτό το γεγονός .



Λένε, ότι το 2003 ο Nibiru σαν να πήγε να μπει στο πεδίο – την τροχιά της Γης για τα καλά και τότε ο Ήλιος σαν να είχε «σκέψη» - σαν να «ήταν νοήμων πλάσμα» – του πέταξε τέτοια ακτινοβολία στο Nibiru που τον απομάκρυνε, και αυτό είναι επιστημονικό δεδομένο, που δεν μπορούν όμως οι επιστήμονες να το εξηγήσουν γιατί συνέβη.

Αυτό έγινε τον Φεβρουάριο του 2003 και στην Ελλάδα το έγραψε το περιοδικό «Τρίτο μάτι» που το βρήκε από άρθρα στο διαδίκτυο, γιατί επίσημα είχε αποσιωπηθεί το θέμα .

Και λένε, ότι ο Nibiru έκανε την πρώτη του είσοδο στο πεδίο της Γης, έφαγε «κλωτσιά» από τον Ήλιο , αλλά αυτός ξαναδοκιμάζει να μπει και θα διασταυρωθεί η τροχιά του με την τροχιά της Γης το 2012 , όταν ή Γη θα έχει ευθυγραμμιστεί, όπως και όλο το πλανητικό σύστημα με το Γαλαξιακό κέντρο .



Τα πράγματα είναι αρκετά αξιοπρόσεκτα .

Γύρω από όλα αυτά βέβαια , υπάρχει και μια ολόκληρη Μυθολογία, που δεν σκοπεύω να αναφερθώ , η οποία λέει ότι θα γίνει το τέλος του κόσμου.

Δεν μιλάω για «τέλος του κόσμου», αλλά ούτε η Φυσική επιστήμη μιλάει για «τέλος του κόσμου», μιλάει για κάτι το οποίο γίνεται ξανά και ξανά .



Δηλαδή, ότι φτάνουμε σε κάποιο σημείο όπου κάτι που έχει φτάσει στην κορυφή μετά διαλύεται για να ξανά υπάρχει πάλι η άνοδος , είναι κάτι συνηθισμένο δεν είναι κάτι το σπάνιο δηλ. έγινε, μάλλον θα γίνει και θα ξαναγίνει .



Από άποψη Φυσικής βλέπουμε ότι όλα είναι δυνατά .



Το 2012 σαν ημερομηνία δεν έχει την βαρύτητα που είχε το 2000 – τέλος χιλιετίας – είναι μια κοινή ημερομηνία, άρα για να λέγονται τόσα για αυτό , έπεται ότι κάτι άλλα συμβαίνουν με αυτή τη χρονική στιγμή.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ 21 / 12 / 2012 13:00 ΑΘΗΝΑ


Βάζουμε ώρα Ελλάδας 13:00 γιατί αυτή η ευθυγράμμιση των πλανητών γίνεται 11:00 το πρωί , ώρα Γκρήνουιτς και από το Λονδίνο έχουμε διαφορά δύο ώρες .

Η ημέρα για την οποία οι Majas διάλεξαν να σταματήσουν το ημερολόγιό τους , δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα, γιατί έχουμε : Χειμερινό Ηλιοστάσιο (21/12)

Λέγονται Ηλιοστάσια γιατί ο Ήλιος σαν να κάνει στάση και να αλλάζει κάτι στην πορεία του.



Από της 21 Δεκεμβρίου - Χειμερινό Ηλιοστάσιο - όπου έχουμε την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου , αρχίζει ο Ήλιος την ανοδική του πορεία,η ανοδική αυτή πορεία ολοκληρώνεται όταν έχουμε ίση μέρα και ίση νύχτα , έχουμε δηλ. την Εαρινή Ισημερία , φτάνει στο πιο ψηλό σημείο της όταν έχουμε το
Θερινό Ηλιοστάσιο και αρχίζει μετά την κάθοδο για την μεγάλη νύχτα με την Φθινοπωρινή Ισημερία (23/9) .

Δηλαδή, η πορεία του Ήλιου αρχίζει από 21/12 όπου έχουμε την μεγάλη νύχτα και αρχίζει σιγά – σιγά η μέρα και μεγαλώνει κατά ένα λεπτό μέχρι να φτάσει στο σημείο να έχουμε ίση μέρα ίση νύχτα , έχουμε να κάνουμε με μια πορεία ανοδική.

Άρα αυτές οι τέσσερις ημερομηνίες μέσα στον χρόνο είναι μέρες με ιδιαίτερη φόρτιση και θεωρούνται πολύ σημαντικές μέρες , γι’ αυτό και πολλοί λαοί σε μία από τις τέσσερις ημερομηνίες βάζουν την αρχή του έτους .

Όλες αυτές οι γιορτές έχουν να κάνουν με την λατρεία του Ήλιου μιας και αυτός είναι το κέντρο του πλανητικού μας συστήματος .

Άρα η ημερομηνία δεν είναι τυχαία , είναι πάνω σε Χειμερινό Ηλιοστάσιο .

Χειμερινά Ηλιοστάσια όμως έχουμε κάθε χρόνο ,δεν είναι αυτό το Ηλιοστάσιο το σπάνιο και μοναδικό, το μοναδικό και σπάνιο είναι κάτι άλλα που έχει αυτό το Ηλιοστάσιο.



Να δούμε τι σπανιότητα έχει αυτό το Ηλιοστάσιο :



Οι πλανήτες του συστήματός μας είναι :

- o Ήλιος ‚ (που καταχρηστικά είναι πλανήτης γιατί δεν πλανάται ο ήλιος εμείς κινούμαστε γύρω από τον Ήλιο)

- η Σελήνη (ο δορυφόρος της Γης)

- ο Ερμής

- η Αφροδίτη

- ο Άρης

- ο Δίας

- ο Κρόνος

Αυτοί οι πλανήτες ήταν γνωστοί στην Αρχαιότητα .

Αυτοί που θα πω τώρα τους ανακάλυψαν αργότερα :

- ο Ουρανός

- ο Ποσειδώνας

- ο Πλούτωνας



Τι το περίεργο υπάρχει εκείνη την ημέρα όσο αφορά τους πλανήτες :



Όλοι οι πλανήτες με εξαίρεση τον Δία καταλαμβάνουν ένα τόξο του ζωδιακού που αρχίζει από της 8ο Σκορπιού και φτάνει περίπου μέχρι της 10ο Κριού, δηλαδή καταλαμβάνουν ένα τόξο 150 μοιρών .

Την ημέρα εκείνη όλοι οι πλανήτες κατά κάποιον τρόπο ευθυγραμμίζονται στο ζωδιακό και είναι ο ένας μετά τον άλλον :

Ο Ήλιος 0 Αιγόκερω

Η Σελήνη 14 Κριού

Ο Ερμής 14 Τοξότη

Η Αφροδίτη 7 Τοξότη

Ο Άρης 26 Αιγόκερω

Ο Δίας 8 Διδύμων

Ο Κρόνος 8 Σκορπιού

Ο Ουρανός 4 Κριού

Ο Ποσειδώνας 0 Ιχθύων

Ο Πλούτωνας 8 Αιγόκερω



Στον Σκορπιό έχουμε τον Κρόνο, στον Τοξότη Αφροδίτη και Ερμή, στον Αιγόκερω Ήλιο, Πλούτωνα και Άρη, στους Ιχθείς τον Ποσειδώνα, στον Κριό Σελήνη και Ουρανό και στους Διδύμους τον Δία.



Βλέπουμε ότι όλοι οι πλανήτες είναι μαζεμένοι σε 5 ζώδια διαδοχικά που αρχίζουν από ζώδιο που κυβερνά ο Άρης (Σκορπιός) και τελειώνουν σε ζώδιο που πάλι κυβερνήτης είναι ο Άρης (Κριός) και γνωρίζετε ότι ο Άρης είναι ο Θεός του πολέμου και της βίας.



Ο μόνος πλανήτης που δεν μπαίνει σ’ αυτή την σειρά είναι ο Δίας ο ευεργέτης .



Αυτή η διάταξη των πλανητών είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο .



Είχαμε πολλές φορές ευθυγραμμίσεις στο ίδιο ζώδιο π.χ. το 2000 είχαμε 6-7 πλανήτες στον Ταύρο, το 1963 είχαμε 6 πλανήτες στον Υδροχόο, αλλά να είναι κατά σειρά όλοι ευθυγραμμισμένοι είναι κάτι πρωτοφανές, δεν έχει ξανασυμβεί και σε τόξο 150ο.



Άρα οι όψεις που γίνονται εκείνη την ημέρα είναι μόνο : Σύνοδος, τετράγωνο και εξάγωνο.



Ο μόνος που μπορεί να κάνει Αντίθεση είναι ο Δίας με τους πλανήτες που είναι στον Τοξότη. Άρα έχουμε πολύ μεγάλη δυναμική.



Θα δούμε κάθε πλανήτης τι δυναμική έχει :



1. Ο Ήλιος πάντα στις 21/12 βρίσκεται στις 0 Αιγόκερω .

Η μοίρα αυτή (0 Αιγόκερω) θεωρείται κρίσιμη μοίρα και ο Αιγόκερως συνδέεται με εξουσία και με ισορροπία . Άρα με μια πρώτη ματιά και αν άλλα συνηγορούν , η 0 Αιγόκερω δηλώνει κρίση σε επίπεδο εξουσίας και ισορροπίας. Επίσης πρέπει να ξέρετε, ότι το ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με το ζώδιο του Καρκίνου φτιάχνουν τον λεγόμενο «άξονα της Γης» .

Άρα πάντα η 0 μοίρα του Αιγόκερω και του Καρκίνου έχει να κάνει με γεγονότα τα οποία επηρεάζουν όλη τη Γη, όλη την ανθρωπότητα , αλλά την Γη σαν πλανήτη , σαν κλίμα , σαν σύσταση .



2. Στον Αιγόκερω επίσης βλέπουμε ότι υπάρχει και ο Πλούτωνας στις 8ο .

Ο Πλούτωνας συνδέεται με θάνατο, με καταστροφή, με οικονομία, με αναγέννηση.

Η 8ο μοίρα του Αιγόκερω έχει πάνω έναν απλανή, τον Facies και ο οποίος δηλώνει «πτώση μετά από άνοδο», δηλαδή αυτή η μοίρα του ζωδιακού συνδέεται με πτώσεις από ψηλά.

Δεν είναι τυχαίο, εκείνη την ημέρα ο πλανήτης του θανάτου, ο Πλούτωνας , βρίσκεται σε μια μοίρα η οποία δηλώνει , θάνατο μετά από πτώση και σε ένα ζώδιο που συνδέεται με εξουσία και σε ένα ζώδιο που συγκροτεί και τον άξονα της Γης.

Άρα αν συμβολικά το αποκωδικοποιήσουμε, αυτό δηλώνει, κάποιο τελείωμα το οποίο έρχεται μετά από μια θεαματική άνοδο – υπάρχει η άνοδος και μετά υπάρχει η πτώση . Δηλαδή η 8 Αιγόκερω είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι «rise and fall».

3. Στον Αιγόκερω υπάρχει και ο Άρης στις 26ο Αιγόκερω.

Ο πλανήτης Άρης στην Αστρολογία θεωρείται , πλανήτης κακεργέτης – κακοποιός. Ο Άρης την μεγαλύτερη δύναμή του την έχει στο ζώδιο του Αιγόκερω - έχει έξαρση – αλλά από όλο το ζώδιο του Αιγόκερω, η μοίρα όπου έχει την μεγαλύτερη δύναμή του είναι η 27ο Αιγόκερω. Άρα εκείνη την ώρα ο Άρης παντοδύναμος βρίσκεται στο ζώδιο της εξουσίας .



Ο περίφημος Νοστράδαμος είχε γράψει ένα τετράστιχο , όπου έλεγε για μια μέρα μεγάλης καταστροφής όπου « ο Άρης παντοδύναμος θα κυριαρχεί».

Πολλοί το ερμήνευσαν ότι θα γίνεται πόλεμος, γιατί για να είναι παντοδύναμος πρέπει να γίνονται θέματα δικά του, όπως είναι ο πόλεμος.

Μπορεί όμως να σημαίνει και κάτι άλλο, ο Άρης θα βρίσκεται σε σημείο του ζωδιακού που έχει την πιο μεγάλη δύναμη , η δύναμη αυτή είναι καταστροφική γιατί η ίδια η μοίρα αυτή είναι καταστροφική και γιατί και ο Άρης από την φύση του είναι καταστροφικός. Δηλαδή, ο πιο κακοποιός πλανήτης, ο Άρης παντοδύναμος στο ζώδιο του Αιγόκερω και στην απόλυτη έξαρσή του , άρα αυτό είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει μεγάλη προσοχή .

Είδαμε τρεις πλανήτες σε ζώδιο της εξουσίας εκ των οποίων οι δύο (Άρης , Πλούτωνας) είναι κακοποιοί και δύσκολοι πλανήτες, με παρέα κοντά τους να είναι και ο Ήλιος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό , βρίσκονται στις δύο πιο σκληρές μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερω (8ο – 26ο ), κάτι που από την φύση του είναι πάρα πολύ βαρύ.



4. Στον Τοξότη βρίσκεται η Αφροδίτη στις 7ο .

Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης ο οποίος συνδέεται με αρμονία, με ειρήνη, με χαρά . Στο ζώδιο του Τοξότη δεν είναι μία από τις καλύτερες θέσεις της , δεν είναι όμως από τις χειρότερες, είναι μια ουδέτερη προς θετική θέση.

Με μια πρώτη ματιά μπορεί να πει κανείς, να η Αφροδίτη είναι καλή εκείνη την ημέρα, αλλά ο εφιάλτης περιμένει στην γωνία .

Δεν υπάρχει τίποτε πιο βαρύ στην Αστρολογία από το Κρόνος / Πλούτωνας και συνδέεται με δικτατορία, κακοδαιμονία, κατάλυση εξουσίας, ομαδικό περιορισμό .

Εκείνη την ημέρα ο Κρόνος είναι 8ο Σκορπιού και ο Πλούτωνας 8ο Αιγόκερω και το Μεσοδιάστημά τους πέφτει στις 7ο,5 Τοξότη δηλαδή έχουμε Κρόνος / Πλούτωνας = 7 Τοξότη.
Δηλαδή ο πλανήτης της χαράς, της αρμονίας και της ειρήνης , έχει απάνω του την κακοδαιμονία, την κατάλυση εξουσίας, την δικτατορία , τον ομαδικό περιορισμό.

Την ημέρα εκείνη φαίνεται να καταλύεται η χαρά, η ειρήνη, η αρμονία και όλα τα θέματα Αφροδίτης και σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με παγκοσμιότητα.



5. Απέναντι από την Αφροδίτη υπάρχει ο Δίας 8ο Διδύμων , σε θέση αδυναμίας.

Ο Δίας σημαίνει , ευεργεσία, ευκαιρία, τύχη ,αλλά και ο πλανήτης αυτός εμπλέκεται με Κρόνος / Πλούτωνας 7 Τοξότη αντίθεση Δίας 8 Διδύμων.



Άρα οι δύο πλανήτες της χαράς (Αφροδίτη, Δίας) εμπλέκονται με ότι βαρύτερο υπάρχει .Οπότε ότι έχει να κάνει με χαρά, ευχαρίστηση, εκείνη την ημέρα περιορίζεται. Ο Δίας αφενός μεν δεν μπορεί να δώσει την ευεργεσία του λόγω αδυναμίας και η Αφροδίτη αφετέρου είναι μπλοκαρισμένη.

Είναι σαν να λέμε , αυτοί οι δύο πλανήτες σαν να τους έχει πιάσει μια τανάλια και να τους πιέζει συνεχώς.

Ο βασιλικός αστέρας που βρίσκεται ο Δίας (Aldebaran) το κάνει πιο δύσκολο γιατί είναι πολεμικός αστέρας .

Ο Δίας είναι αδύναμος, απομονωμένος , χτυπημένος από Κρόνο / Πλούτωνα και ο μόνος πλανήτης που δεν συμμετέχει στην ευθυγράμμιση.

Εκείνη την ημέρα οι ευεργέτες πλανήτες είναι υποτονικοί, ενώ οι κακεργέτες πολύ ισχυροί και ο πιο ισχυρός είναι ο Άρης που βρίσκεται στην απόλυτη έξαρσή του.

6. Στον Σκορπιό έχουμε μόνο έναν πλανήτη τον Κρόνο 8ο .

Ο Κρόνος στον Σκορπιό είναι μια πολύ βαριά θέση, πολύ δύσκολη , φανταστείτε ένας πλανήτης βαρύς όπως ο Κρόνος να είναι σε ζώδιο θανάτου όπως είναι ο Σκορπιός . Η αστρολογία μας λέει ότι , Κρόνος στον Σκορπιό είναι μια ουδέτερη θέση για τον Κρόνο, αλλά ο Κρόνος είναι στο ζώδιο που το κυβερνάει ο Πλούτωνας και ο Πλούτωνας είναι στο ζώδιο που το κυβερνάει ο Κρόνος, άρα έχουμε αμοιβαία υποδοχή, άρα ο Κρόνος εδώ είναι παντοδύναμος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι σε έξαρση και σε θέση λόγω της αμοιβαίας υποδοχής , άρα παντοδύναμος που έχει και την απόλυτη ισχύ .



Βλέπουμε ότι οι δύο πιο επικίνδυνοι πλανήτες (Κρόνος, Πλούτωνας) είναι και οι δύο παντοδύναμοι και ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, χώνεται η αδύναμη Αφροδίτη και ο αδύναμος Δίας .

Άρα οι δύο ευεργέτες είναι αδύναμοι και γύρω τους είναι πανίσχυροι οι δύο κακεργέτες.

Εκείνη την ημέρα εξαφανίζεται η ισχύ των ευεργετών πλανητών, πολλαπλασιάζεται η δυναμική των βαρέων και επικίνδυνων πλανητών .

Άρα έχουμε μια ημέρα που σε παγκόσμιο επίπεδο περιορίζεται η χαρά και η ευεργεσία μέσα σε συνθήκες ομαδικού περιορισμού (Κρόνος/Πλούτωνας).

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς θα γίνει και κανείς δεν μπορεί να ξέρει, πάντως η μέρα δεν είναι ελαφριά .

7. Στους Ιχθείς έχουμε τον πλανήτη του Νερού τον Ποσειδώνα στις 0 μοίρες.

Ο Ποσειδώνας είναι παντοδύναμος στο ζώδιό του και κάνει ακριβέστατη όψη 45ο με την Σελήνη14ο Κριού. Άρα η Σελήνη που στην Αστρολογία συμβολίζει τον λαό χτυπιέται από τον πλανήτη των υδάτων τον Ποσειδώνα, που είναι παντοδύναμος.



8. Στον Κριό , σε ουδέτερη θέση ,έχουμε τον εκρηκτικό πλανήτη τον Ουρανό στις 4ο.

Ο Ουρανός συνδέεται με ξαφνικά , με απρόβλεπτα , με ηλεκτρισμό , με τεχνολογία .



Ο άξονας του πεπρωμένου, του μοιραίου, της φυσικής καταστροφής Ήλιος / Πλούτωνας = 4ο Αιγόκερω ενεργοποιείται με ακριβείας τετράγωνο από τον Ουρανό, δηλ . Ήλιος / Πλούτωνας = Ουρανός. Άρα , ξαφνική φυσική καταστροφή η οποία σφραγίζει το πεπρωμένο και είναι μοιραία .

Επίσης ο άξονας ασθενειών και της σύγχυσης Κρόνος/ Ποσειδώνας = 4ο Αιγόκερω πάνω σε μια πολύ βαριά μοίρα (5ο Αιγόκερω)



Εκείνη την ημέρα έχουμε το εξής εφιαλτικό :



Ήλιος/Πλούτωνας = Κρόνος/Ποσειδώνας=Ουρανός=4 Αιγόκερω το οποίο μπορεί να παράγει :



α. μια ξαφνική φυσική καταστροφή η οποία παράγει σύγχυση και ασθένεια

β. μοιραία σύγχυση λόγω ηλεκτρονικής καταστροφής

γ. ξαφνική φυσική καταστροφή που φέρνει ασθένεια

δ. ξαφνική ασθένεια μοιραία

ε. ξαφνική καταστροφή η οποία φέρνει σύγχυση λόγω κατάρρευσης του ηλεκτρικού δικτύου (black out)

ζ. φυσική καταστροφή με ασθένεια και κάτι ξαφνικό συνυπάρχουν

Οι αναγνώσεις μπορεί να είναι πολλές και εμείς απλά τις διαβάζουμε, προφήτης στην Αστρολογία δεν μπορεί να είναι κανείς , απλά δείχνουμε τις τάσεις της ημέρας που είναι πολύ βαριές και που μπορεί να εκδηλωθεί η δυναμική και από πριν ή και μετά .



9. Κάποιος μπορεί όμως να μας πει : ο Άρης κάνει εξάγωνο με το Β. Δεσμό, όμως γίνεται εφιαλτικό γιατί :

Το Άρης / Β.Δ = 26ο Τοξότη που με αντισκιά πάει στις 4ο Αιγόκερω άρα έχουμε :



Ήλιος/Πλούτωνας = Κρόνος/Ποσειδώνας= Ουρανός = Άρης / Β.Δ =4 Αιγόκερω ,

το οποίο μπορεί να παράγει :

α. ένα ξαφνικό γεγονός παράγει ασθένεια και σύγχυση μετά από μια μοιραία

φυσική καταστροφή που αναγκάζει τους ανθρώπους να ενωθούν .

β. μια ξαφνική μοιραία φυσική καταστροφή απρόσμενη παράγει σύγχυση,

ασθένεια και αναγκάζει ανθρώπους να ενωθούν μέσα σε ένα φάσμα θανάτου.



Αν μέσα στην εξίσωση βάλουμε και τα ζώδια που παρεμβαίνουν δηλ. Αιγόκερω, Σκορπιό, Κριό :



γ. μια βίαιη ξαφνική φυσική καταστροφή μοιραίου χαρακτήρα που παράγει σύγχυση και ασθένεια ανατρέπει κάθε ισορροπία και όλες τις εξουσίες και φέρνει ένωση των ανθρώπων σε ένα φάσμα θανάτου.

δ. ξαφνικά να πέσει ένα ξένο σώμα πάνω στην Γη που να ανατρέψει την ισορροπία, θα είναι φυσική καταστροφή , που θα παράγει θάνατο και ασθένεια σε όσους επιβιώσουν .

ε. να γίνει παγκόσμιο black out και να χαθούν όλα τα δεδομένα , οπότε θα καταρρεύσει όλο το οικονομικό σύστημα .



Άρα ένα μεγάλο κλειδί για εκείνη την ημέρα είναι αυτή η εξίσωση.



Άρης = βία , Άρης στον Αιγόκερω = μεγάλη δύναμη και ειδικά στις 26ο Αιγόκερω και επειδή είναι αρνητικός πλανήτης , αυτή η δύναμή θα είναι αρνητική.



Ο Β.Δ βρίσκεται πάνω σε μια βαριά μοίρα που θεωρείται καταραμένη μοίρα, στις 26ο Σκορπιού . Ο Β.Δ έχει να κάνει με πλήθη ανθρώπων , με ενώσεις ανθρώπων .

Όταν λοιπόν έχουμε τον πλανήτη Άρη να κάνει καλή όψη με τον Β.Δ σ’ αυτή την μοίρα του Σκορπιού, μπορεί να σημαίνει ότι πλήθη ανθρώπων (Β.Δ) μετά από ένα βίαιο γεγονός θα ενωθούν αλλά σε συνθήκες πένθους (Σκορπιός).

Δηλαδή αυτό το Άρης εξάγωνο Β.Δ μπορεί να σημαίνει ότι :



α. βίαια γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν ενώσεις ανθρώπων λόγω αναγκαιότητας που τους έχει φέρει σε συνθήκες πόνου .



Αυτό που με τρομάζει, είναι ότι μπαίνει στην μέση ο Ουρανός – στην Δενδρική κατανομή. Ο Ουρανός είναι οι ανατροπές ,το απροσδόκητο , αυτό που δεν περιμένεις, αλλά και το ξαφνικό, ίσως αν δεν έμπαινε αυτός να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα και βέβαια ο Ουρανός έχει να κάνει με Ηλεκτρισμό και με Τεχνολογία .



10. α. Ένας πολύ βαρύς συνδυασμός είναι Άρης / Κρόνος = 17ο Τοξότη

Άρης / Κρόνος = θάνατος, μπλοκαρισμένη ενέργεια, αντοχή

β. Ένας πολύ σκληρός άξονας είναι Πλούτωνας / Β.Δ = 17ο Τοξότη

Πλούτωνας / Β.Δ = κοινή μοίρα πολλών ανθρώπων, μαζικό πεπρωμένο

Άρα μόνο απ’ αυτά τα δύο λέμε ότι : ο άξονας του θανάτου εμπλέκεται με τον άξονα του μαζικού πεπρωμένου.



γ. Ο άξονας Ουρανός / Ποσειδώνας = 17ο Ιχθύων.

Ουρανός / Ποσειδώνας = ξαφνικές πλημμύρες, επανάσταση.



Ουρανός / Ποσειδώνας τετράγωνο Άρης / Κρόνος και Πλούτωνας / Β.Δ



Άρα έχουμε τον άξονα του θανάτου να εμπλέκεται με τον άξονα του μαζικού πεπρωμένου ,των ξαφνικών πλημμύρων και των επαναστάσεων.



1. ξαφνικές πλημμύρες παράγουν θάνατο που φέρνουν επιρροή στο μαζικό πεπρωμένο

2. πλημμύρες που προκαλούν μαζικούς θανάτους και γίνονται με τρόπο ξαφνικό

3. Βίαιες επαναστάσεις μαζικές.



δ. Ένας άξονας πολύ βίαιος είναι Ήλιος / Άρης = 13ο Αιγόκερω

Ήλιος / Άρης = βία, σωματική καταπόνηση



Αν κάνουμε αντισκιά πάει στις 17ο Τοξότη , άρα εμπλέκεται με τα προηγούμενα ,

Δίνοντας πιθανά ξαφνική πλημμύρα η οποία φέρνει σωματική καταπόνηση, επηρεάζει πλήθος ανθρώπων , παράγοντας θάνατο σε παγκόσμιο επίπεδο (λόγω Τοξότη).



Η προηγούμενη εξίσωση είχε να κάνει με 4ο Αιγόκερω, αυτή έχει να κάνει με 17ο Τοξότη .



Ουρανός / Ποσειδώνας δηλώνει κατά λέξη επανάσταση είναι όμως και τα χημικά .



Αυτό το πράγμα κάλλιστα μπορεί να φέρει :



Ένα γεγονός που επηρεάζει μαζικό πεπρωμένο παράγοντας θάνατο και με την σειρά του προκαλεί επανάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο .



Η δυναμική διαβάζεται με πολλούς τρόπους .



Στο β ωροσκόπιο που σας έχω δώσει, υπάρχουν μια σειρά από πλανήτες της URANIAN Αστρολογίας, που δεν είναι ευρέως γνωστοί.



Θα δούμε τον Admetus που βρίσκεται εκείνη την ημέρα στις 26ο Ταύρου .

Το Πλούτωνας / Admetus = 17ο Ιχθύων.

Ο Πλούτωνας / Admetus = αλλαγή άρδην και επιστροφή σε μια αρχέγονη κατάσταση ή αλλιώς το πρωτάρικο θεμέλιο – πρωταρχική κατάσταση .

Αρχέγονη = όπως ήταν πριν υπάρξουν όλα όσα είναι τώρα εδώ.



Όταν το είδα αυτό έπαθα σοκ .Δηλαδή έχουμε επιστροφή σε μια πρωταρχική κατάσταση , αν π.χ. η πρωταρχική κατάσταση ήταν χάος , πάλι επιστροφή στο χάος .



Και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της β’ εξίσωσης :



Άρης / Κρόνος = Πλούτωνας / Β.Δ= Ουρανός/Ποσειδώνας = Πλούτωνας / Admetus = Ήλιος/Άρης

Ή



θάνατος = μαζικό = επανάσταση = αρχέγονα = σωματική

πεπρωμένο θεμέλια καταπόνηση



α. Θάνατος σε μαζικό επίπεδο ο οποίος μπορεί να προκαλέσει επαναστάσεις που θα φέρουν επιστροφή σε ένα πρωταρχικό θεμέλιο μέσα από εξαιρετική σωματική ταλαιπωρία.

β. Επαναστάσεις μαζικές που παράγουν θάνατο με μεγάλη ταλαιπωρία που φέρνουν επιστροφή στο πρωταρχικό θεμέλιο (URGRUND).



Η α’ εξίσωση είναι :



Ήλιος / Πλούτωνας = Κρόνος/ Ποσειδώνας = Ουρανός και έχουμε δει και την εξίσωση : Κρόνος/ Πλούτωνας = Αφροδίτη / Δίας



α. η κακοδαιμονία πατάει πάνω στην χαρά

β. χαρά μέσα από την κακοδαιμονία

γ. ευτυχία μετά από κακοδαιμονία

δ. πνευματική εξέλιξη μέσα από την δυστυχία



11. Ο Β.Δ 26ο Σκορπιού και ο Ν.Δ 26ο Ταύρου.

Οι Δεσμοί της Σελήνης στην Καρμική Αστρολογία δηλώνουν , από πού φεύγουμε και που πάμε.

Πάνω στον Ν.Δ υπάρχει και ο Admetus (υποθετικός πλανήτης που συνδέεται με θάνατο) .



Στις 26ο Αιγόκερω υπάρχει και ένας Άρης που κάνει εξάγωνο με Β.Δ και τρίγωνο με Ν.Δ.



Όλη αυτή η δυναμική σημαίνει :



α. ο κόσμος της ύλης (Ταύρος) πεθαίνει με τρόπο εύκολο (τρίγωνο, εξάγωνο) και βίαιο (Άρης), έτσι ώστε να αρχίζει ο κόσμος να ψάχνεται για τις βαθύτερες ανάγκες του, που είναι το Κάρμα του Σκορπιού .Όλο αυτό γίνεται για να φύγουμε από τον κόσμο της ύλης και να πάμε, αφού σκοτώσουμε ότι παλιό έχουμε μέσα μας , μέσα από επώδυνες διαδικασίες σε Κάρμα Σκορπιού.



Γιατί αυτοί οι Δεσμοί Ταύρου/Σκορπιού δηλώνουν, ότι θα πρέπει να δίνεις σημασία στις βαθύτερες ανάγκες σου και να μην είσαι προσκολλημένος στο χώρο της ύλης .



Το τρίγωνο του Άρη μπορεί να δηλώνει, ότι μέσα από όλη αυτή την δυναμική ευνοείται το πέρασμα στις καταστροφής του χώρου της ύλης - αντιστροφή ,διάλυση του υλιστικού κοσμοειδώλου. Και ίσως αυτό να είναι που λένε πολλοί ότι, ίσως να υπάρχει κάτι πνευματικό εκείνη την περίοδο, αλλά όχι από εύκολες διαδικασίες .



Όλοι οι πλανήτες , αν προσέξετε, είναι σε Ενεργειακά Φορτισμένα Σημεία :



Ήλιος 0 Αιγόκερω = κρίσιμη μοίρα

Πλούτωνας 8 Αιγόκερω = απλανής Facies = πτώσεις

Άρης 26ο Αιγόκερω (25ο Αιγόκερω κρίσιμη μοίρα και 27ο Αιγόκερω η απόλυτη έξαρση του Άρη και 28ο Αιγόκερω Κλείδα του Άρη).

Ποσειδώνας 0 Ιχθύων = ισχυρός

Σελήνη 14 Κριού= κοντά σε κρίσιμη μοίρα (12ο,50)

Ν.Δ. 26ο Ταύρου = απλανής Algol

Δίας 9ο Διδύμων = απλανής Aldebaran

Κρόνος 8 Σκορπιού= κρίσιμη μοίρα και Βαλπουργιανή μοίρα

Β.Δ 26ο Σκορπιού = βαριά μοίρα

Αφροδίτη 6 Τοξότη = κοντά στον απλανή Antares

Ερμής 14ο Τοξότη = αδύναμος





Οι ευεργέτες πλανήτες Αφροδίτη, Δίας και ο θετικός Ερμής είναι :

η Αφροδίτη σε ουδέτερη θέση και στις δαγκάνες του Κρόνου/Πλούτωνα

ο Δίας σε αδύναμη θέση και ακριβώς στις δαγκάνες του Κρόνου/Πλούτωνα

ο Ερμής αδύναμος στον Τοξότη, τι να κάνει ;



Ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται σε βαριά αναιρετική μοίρα , στις 29ο Καρκίνου



Πάμε να δούμε το β΄ ωροσκόπιο που έχουμε τους υποθετικούς πλανήτες (= πλανήτες που υπάρχουν στο αιθερικό επίπεδο) που τους χρησιμοποιεί μόνο μια σχολή Αστρολογίας η URANIAN Σχολή του Αμβούργου και οι οποίου έχουν μεγάλη λειτουργικότητα σε κοσμικά – παγκόσμια γεγονότα, όχι ότι δεν λειτουργούν βέβαια και σε προσωπικό επίπεδο .



Υποθετικοί – Μεταφυσικοί πλανήτες είναι :



Cupido 21ο Τοξότη = επιθυμία, αγάπη

Admetus 26ο Ταύρου = θάνατος

Hades 1ο Καρκίνου = θάνατος, ότι παλιό, βρώμικο

Kronos 7ο Καρκίνου = εξουσία

Vulcanus 27ο Καρκίνου = ο Ήφαιστος που συνδέεται με βία

Zeus 15ο Ζυγού = συνδέεται με πυραύλους, με εκρηκτικές καταστάσεις

Apollo 29ο Ζυγού = πολύ θετικός, αρμονία, τέχνη και Αστρολογία

Poseidon 10ο Σκορπιού = έμπνευση, φαντασία



Ο Πλούτωνας στις 8 Αιγόκερω κάνει αντίθεση με τον Kronos στις 7 Καρκίνου = ανατροπή – θάνατος - γκρέμισμα όλων των εξουσιών

Ο Admetus 26 Ταύρου σύνοδο με Ν.Δ 26ο Ταύρου

Ο Hades 1 Καρκίνου αντίθεση με Ηλιο 0 Αιγόκερω = καταστάσεις που συνδέονται με θάνατο

Ο Zeus 15ο Ζυγού αντίθεση με Σελήνη14ο Κριού και με ASC =

α. εκρηκτικές καταστάσεις που επηρεάζουν μεγάλα πλήθη ατόμων

β. εκρηκτικές καταστάσεις στο περιβάλλον

γ. εκρηκτικές καταστάσεις που επηρεάζουν τον ψυχισμό του λαού



Ο Vulcanus 27ο Καρκίνου αντίθεση με Άρη 27ο Αιγόκερω = βία, ηφαίστεια, έκρηξη δυναμική



Στο πρώτο άρθρο που είχα γράψει για το 2012, ήταν το 2004 «η Αστρολογική διερεύνηση μιας προφητείας» που υπάρχει και στο internet , είχα πει όσο πηγαίνουμε προς το 2012 θα μπορούμε να το φωτογραφίζουμε ακόμα καλύτερα γιατί θα φαίνεται η δυναμική προς τα πού πηγαίνει , επίσης κάτι μου λέει ότι το 2010 θα δώσει πολλά σημάδια γι’ αυτά που πρόκειται να γίνουν στο 2012. Ακόμα και στην ταινία το 2010 είχαν αρχίσει την έρευνα για το τι θα γίνει το 2012.

Οι εκλείψεις που γίνονται πριν το 2012 στις 22ο Σκορπιού θα δείξουν πολλά πράγματα.



Εξάλλου τα γεγονότα έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται και η γνώμη μου είναι ότι θα γίνουν από πριν και θα υπάρχει η κορύφωση τότε ή αν δω να μην γίνεται τίποτα, θα πω ότι είναι μια δομική αλλαγή που γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς .

Η Αστρολογική δυναμική δείχνει πράγματα πολύ ισχυρά και σκληρά.



Επίσης ας δούμε και :



1. Ο άξονας φονικών πλημμύρων Πλούτωνας / Ποσειδώνας = 4ο Υδροχόου με αντισκιά πάει 26ο Σκορπιού(σύνοδος Β.Δ) και με κόντρα αντισκιά 26ο Ταύρου πάνω στον απλανή Algol και σε σύνοδο με Ν.Δ και Admetus = φονικές πλημμύρες που παράγουν θάνατο σε μαζικό επίπεδο .

Βλέπουμε ότι συνέχεια ανακαλύπτουμε και νέα σκληρά σημεία, όπως επίσης να πούμε ότι και το ωροσκόπιο της Ελλάδας βάλλεται .



2. Πλούτωνας / Χείρωνας = 8 Υδροχόου τετράγωνο με Κρόνο 8ο Σκορπιού.

Ο βιαιότερος των πλανητών είναι ο Χείρωνας και όταν βρίσκεται σε εμπλοκή με Πλούτωνα, μπορεί να βγάλει το πλέον θανατηφόρα τραυματικό γεγονός το οποίο υπάρχει και γίνεται ακόμα πιο βαρύ όταν μέσα σ’ αυτούς μπαίνει ο Κρόνος (Πλούτωνας / Χείρωνας= Κρόνος)

Η 8 Υδροχόου γνωρίζουμε ότι είναι κρίσιμη μοίρα αλλά επίσης είναι και Εωσφορική αντιπύλη . Η 9 Υδροχόου λέγεται μοίρα του Εωσφόρου και βρίσκεται απέναντι από την 9ο Λέοντα , που γνωρίζουμε ότι είναι η απόλυτη έξαρση του Ποσειδώνα και η Κλείδα του Ποσειδώνα, μοίρα επανάστασης γι αυτό και ‘’εωσφορική’’ μιας και ο Εωσφόρος ήταν αυτός που επαναστάτησε ενάντια στο Θεό.
Λέγεται μοίρα του Εωσφόρου γιατί ο Εωσφόρος ήταν ο Άγγελος ο οποίος επαναστάτησε στον Θεό , έτσι ακριβώς η μοίρα αυτή δείχνει τα άτομα που είναι οι απόλυτοι επαναστάτες , έστω και επαναστάτες «χωρίς αιτία» για να θυμηθούμε λίγο και τον Τζέιμς Nτην στην ομώνυμη ταινία .

Άρα, Εωσφορική αντιπύλη (8ο Υδροχόου) μπορεί να δηλώνει :

α. μία γενικευμένη εξέγερση

β. μία εξέγερση παγκόσμια (Υδροχόος) προς κάθε εξουσία που παράγει τραυματικά γεγονότα

γ. τραυματικά γεγονότα που ανατρέπουν εξουσίες και παράγουν γενικευμένες εξεγέρσεις

δ. θεραπεία (Χείρωνας) με βαθύ τρόπο, χρόνιων προβλημάτων μέσα από μια διαδικασία απόλυτης απελευθέρωσης (Υδροχόος) η οποία θα προκύψει μέσα από μια κρίση.

ε. μια κρίση σε παγκόσμιο επίπεδο φέρνει επαναστάσεις οι οποίες με την σειρά τους φέρνουν θεραπεία χρόνιων προβλημάτων μέσα από διαδικασίες ανατροπής των πάντων.



3. Άρης/ Hades=15 Κριού σύνοδος Σελήνη & ASC αντίθεση Zeus



α. βίαιος θάνατος (Άρης/ Hades) και το βίαιος ενισχύεται πολύ περισσότερο που είναι στον Κριό, μαζών μετά από εκρήξεις (Zeus) .

β. στο περιβάλλον (ASC) θα υπάρχουν βίαιοι θάνατοι μαζικοί μετά από εκρήξεις και προσκρούσεις .


4. Ποσειδώνας/Admetus=14 Κριού σύνοδος Σελήνη & ASC αντίθεση Zeus 



Άρης/ Hades = Ποσειδώνας/Admetus=Σελήνη= ASC= Zeus



α. βίαιος θάνατος (Άρης/ Hades) , θάνατος από πλημμύρα (Ποσειδώνας/Admetus) που επηρεάζει κόσμο (Σελήνη), κυριαρχεί στο περιβάλλον (ASC) και αυτός ο θάνατος μπορεί να συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή πρόσκρουσης ή σύγκρουσης .

Εδώ δεν αποκλείουμε ότι κάτι μπορεί να πέσει και πάνω στην Γη και να προκαλέσει τις πλημμύρες.



5. Πλούτωνας/ Hades = 5ο Κριού σύνοδο με Ουρανό



α. μαζικοί (Πλούτωνας) ξαφνικοί θάνατοι (Πλούτωνας/ Hades) .



6. Ο Ερμής από τις 14ο Τοξότη ήταν ο μόνος πλανήτης που δεν έχει καμιά άσχημη όψη , όχι ότι είναι καλός στον Τοξότη και έχει και ένα τρίγωνο με Σελήνη , όμως εμπλέκεται και με : Hades/Admetus= 14ο Διδύμων αντίθεση Ερμής



Hades/Admetus = απόλυτος θάνατος, θάνατος άνευ όρων



άρα, οι δύο πλανήτες του θανάτου εμπλέκονται με Ερμή δηλ.

α. θάνατος επικοινωνιών

β. καταστροφή κάθε μορφή επικοινωνίας



Αν δούμε και την αντισκιά πάει 16ο Καρκίνου και με κόντρα αντισκιά πάει 16ο Αιγόκερω κάνοντας σύνοδο Άρης/Πλούτωνας = 16ο Αιγόκερω.



Είναι εφιαλτικό, δεν υπάρχει κάτι που να μένει έξω από αυτή την δυναμική .



Είδατε πως δεν υπάρχει ούτε ένας πλανήτης που να μην είναι με τον τρόπο του κακοποιημένος , όλοι έχουν κάτι επιλήψιμο ή θα είναι σε κρίσιμη μοίρα ή θα είναι σε βαρύ απλανή ή θα μετέχουν σε σκληρά Μεσοδιαστήματα ή θα έχουν σκληρές όψεις .



Ο μόνος πλανήτης που είναι παντοδύναμος και χωρίς καμία κακή όψη είναι ο Αρης με όψεις τριγώνου με Ν.Δ και Admetus και εξαγώνου με Β.Δ , μα έτσι διευκολύνεται να βγάλει την δυναμική του ενέργεια.



Αν θέλουμε να πούμε κάτι το αισιόδοξο για το 2012, είναι να γίνει μια παγκόσμια επανάσταση για να θρυμματιστεί ο κόσμος του Ταύρου και να πάμε σε νέες αξίες μέσα από μια κατάσταση διάλυσης και βίας .

Αυτό ήταν η αποκρυπτογράφηση για το 2012 .Σκοπεύουμε να επανέλθουμε στο θέμα με περισσότερα στοιχεία.