Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ




Ένας τρόπος προσέγγισης των εκλογών – και κατά πολλούς ο πιο αποτελεσματικός – είναι η αναζήτηση της αστρολογικής ταυτότητας της ημέρας . 

Μέρα στην οποία έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό με πολύ ισχυρές εμπλοκές.

Την ιδιαίτερη δυναμική αυτής της ημέρας εξονυχιστικά θα την αναλύσουμε πλησιάζοντας σε αυτήν . 

Συγκεκριμένα από το Σάββατο 5/5 στον ιστοτοπο μας θα υπάρχει λεπτομερής διερεύνηση της, με έμφαση στο σχηματισμό ‘’Σφήνα’’ που υπάρχει σ’ αυτήν την Πανσέληνο .

Θέλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η Πανσέληνος αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη Πανσέληνος, είναι Super Moon , είναι δηλαδή η Σελήνη πολύ πιο κοντά στη Γη από ότι άλλες Πανσέληνοι και πάντοτε όταν έχουμε αυτό το φαινόμενο, έχουμε συνταρακτικά γεγονότα όχι μόνο σε στενά εθνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο (Πέρσι το Μάρτιο που είχαμε Super Moon στους Ιχθύες – και όχι στο Σκορπιό, που σίγουρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα- αυτή συνδέθηκε με την έκρηξη στην Fukoshima, τις εκατόμβες των θυμάτων και τους φόβους για ένα νέο Τσερνομπίλ).

Στις 5 Μαΐου επισκεφτείτε τον παρόντα ιστοτοπο για την περαιτέρω ανάλυση αυτής της ιδιαίτερης Πανσελήνου.

Ας δούμε τώρα το Μηνιαίο της Ελλάδας που σίγουρα δίνει και αυτό με την σειρά του πολλές πληροφορίες για τις εκλογές και έχει κάποια πολύ ενδιαφέροντα κρίσιμα σημεία (hot points) .




Εντυπωσιακό είναι πως σε αυτό το Μηνιαίο της Ελλάδας, ο άξονας της επανάστασης, των επεμβάσεων, των ξαφνικών γεγονότων, αλλά και της διεκδίκησης με δυναμικούς τρόπους, ο άξονας Άρη/Ουρανού, ενεργοποιεί όλο το Μηνιαίο αλλά και όλον το γενέθλιο χάρτη της χώρας μας .

Συγκεκριμένα βρίσκεται στην 21η Διδύμων, πάνω στην Σελήνη της Ελλάδας, σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης της, και κοντά στην Αφροδίτη της.

Αγγίζει επίσης τον Ωροσκόπο αλλά και το Μεσουράνημα του Μηνιαίου χάρτη καθώς και την Αφροδίτη του.

Ερμηνευτικά – τασιολογικά μπορεί να δώσει τα εξής:

Α) Ιδιαίτερος αγώνας που καταβάλλεται από τον λαό, τάση του λαού να λειτουργεί ανεξάρτητα, να δρα χωρίς να παίρνει υπ΄ όψιν προειδοποιήσεις, υποδείξεις, εκβιασμούς. Ο R. Ebertin κατά λέξη γράφει ‘’ Η ροπή κάποιου να λειτουργεί ανεξάρτητα’’.

Β) Ισχυρή παράφορη ευερεθιστικότητα , επιθυμία επιβολής νέων συνεργασιών.

Γ) Βίαιες ενέργειες, ταραχώδη γεγονότα, φυσικοί τραυματισμοί που κατά τον R. Ebertin συνδέονται με συλλήψεις, φυλακίσεις (Ωροσκόπος Μηνιαίου = Άρης/Ουρανός).

Δ) Επίδειξη έξαψης, συγκίνησης παρουσία άλλων ανθρώπων. Η εμπειρία των ξαφνικών γεγονότων που τα μοιράζονται πολλοί άνθρωποι (Άρης/Ουρανός Μηνιαίου = Βόρειος Δεσμός Ελλάδος) .




Ε) Επιθυμία για ανεξαρτησία, βίαιη ενέργεια, ασυνήθιστα γεγονότα, γρήγορη εκτέλεση σχεδίων (Μεσουράνημα Μηνιαίου = Άρης/Ουρανός Μηνιαίου) .

Στο Μηνιαίο της Ελλάδος επίσης υπάρχει ένα μεγάλο τρίγωνο Ήλιου, Άρη , Πλούτωνα το οποίο μπορεί να δείχνει μια αναστάτωση, μια επιτυχία μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρχει μια αναταραχή , κάποιο σοκ.

Ο άξονας του θανάτου (Άρης/Κρόνος) στο Μηνιαίο ενεργοποιεί με ακρίβεια την γενέθλια αντίθεση Ήλιου.- Κρόνου της Ελλάδας. Είναι ξεκάθαρη ένδειξη απόφασης υπέρβασης προβλημάτων μέσα από την ανατροπή υπαρχουσών δεδομένων που δημιούργησαν αυτά τα προβλήματα . Είναι πολύ δύσκολη ένδειξη για την Κυβέρνηση και το κατεστημένο της χώρας.




Δείχνει επίσης δύσκολη γέννα και με τα λόγια του R. Ebertin ‘’Θάνατο του Πατέρα’’, με ότι σημειολογικές προεκτάσεις έχει η λέξη πατέρας στην πολιτική. Δηλώνει επίσης αυτή η εμπλοκή πένθος σε κάθε μορφή.

Εντυπωσιακό επίσης είναι πως σε αυτό το τόσο καθοριστικό Μηνιαίο για την Ελλάδα έχουμε σχεδόν ακριβή αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, που συνδέεται με κάθε μορφή παράλυσης, διάλυσης αλλά και εξαπάτησης. Το ότι με αυτούς εμπλέκεται και το μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα (δικτατορία, κατάλυση εξουσίας κλπ) δείχνει πάλι φαινόμενα βίας αλλά ευνοεί και κάθε μορφή ανακρίβειας και ψευτιάς.

Λάβετε υπ’ όψιν πως και στο Μηναίο της Ελλάδας που εξετάζουμε, αλλά και την μέρα της Πανσελήνου (που θα αναλύσουμε όπως είπαμε) έχουμε σχηματισμό ‘’Σφήνας’’ (ένα τρίγωνο, ένα εξάγωνο και μια αντίθεση – Ποσειδώνας αντίθεση Άρης, Άρης τρίγωνο Ήλιος, Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας) κάτι που δείχνει πως κάτι καινούριο θα ‘’σφηνωθεί’’ στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ερμής Ουρανός σε σύνοδο ευνοεί εμφανίσεις καθετί εκκεντρικού , ιδιόρρυθμες ενέργειες , αναταραχή και έξαψη, υπερδιέγερση και αναστάτωση. Δείχνει επίσης έντονη νευρικότητα και βιασύνη.

Αυτά για την δυναμική του Μηνιαίου χάρτη της Ελλάδας, ας δούμε τώρα λίγο και την αστρολογική δυναμική της ημέρας των εκλογών.




Α) Πανσέληνος στο Σκορπιό και μάλιστα Super Moon δεν περνά ποτέ ‘’αβρόχοις ποσί’’ πολύ περισσότερο όταν εφάπτεται με ακρίβεια στο ωροσκόπιο μιας χώρας.


Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας επενεργεί με δυο τρόπους, κάτι το οποίο αυξάνει την δυναμική της :

- Κάνει ακριβές σχεδόν τετράγωνο με Ήλιο, Κρόνο Ελλάδας
- Με αντισκια είναι πάνω σε Ήλιο, Κρόνο Ελλάδας

Η εμπλοκή αυτή ευνοεί κάθε μορφή απώλειας, χωρισμού, δείχνει τάση για απομονωτισμό και σε κάθε περίπτωση επηρεάζει το Κράτος και την ‘’κεφαλή του.

Επιπρόσθετα επειδή η Πανσέληνος αυτή είναι σε σταθερό ζώδιο η δυναμική της είναι μακροπρόθεσμη.

Πολύ βαρύ στοιχείο της ημέρας είναι η ακριβέστατη εμπλοκή της Πανσελήνου με τον άξονα αποδόμησης Άρη/Κρόνου με σκληρές όψεις (45,135) αλλά και με τον Ήλιο, Κρόνο της Ελλάδας.

Η εμπλοκή αυτή σε κάθε περίπτωση είναι ένδειξη για πλήρη αποδόμηση, χωρισμό, δείχνει κινδύνους για την Κυβέρνηση (Ήλιος), τους Θεσμούς (Κρόνος) αλλά και το Λαό (Σελήνη – Πανσέληνος).

Μας φαίνεται πως η Πανσέληνος αυτή θα σφραγίσει την Νεώτερη Πολιτική Ιστορία της χώρας, πολύ περισσότερο που ο Ουρανός της ημέρας εμπλέκεται με ακρίβεια με Δία , Πλούτωνα της Ελλάδας κάτι που σημαίνει ξαφνικό ανασχηματισμό , ανάγκη για προσαρμογή σε νέες συνθήκες .

Η ακριβέστατη αντίθεση Ερμή – Κρόνου που υπάρχει εκείνη την ημέρα δείχνει ρήξεις , τσακωμούς , σκέψεις για χωρισμό και μπορεί να συνδεθεί με φαινόμενα δυσπιστίας καχυποψίας , α-ηθικότητας.

Το ότι ο Άρης με αντισκια εμπλέκεται με αυτήν την αντίθεση ευνοεί κάθε ασυμβατότητα , έγερση ανησυχιών , διαθέσεις για καυγά. ευνοεί επίσης άσχημη συμπεριφορά , βίαιους χωρισμούς και αλλαγή διάμεσου βεβιασμένων καταστάσεων , πολύ περισσότερο που ο Άρης κάνει τετράγωνο ακριβείας στους Δεσμούς της Σελήνης της ημέρας των εκλογών.

Άρης Ουρανός σε όψη 150ο συνηγορεί για τεστ νεύρων , ατυχήματα, ‘’γέννηση με καισαρική’’.

Στο χάρτη της ημέρας των εκλογών το Μεσουράνημα είναι στην αναιρετική μοίρα της 28ης του Αιγόκερω, στην απόλυτη έξαρση του Άρη κάτι που σημειολογικά σημαίνει ‘’Αναίρεση του πολιτικού σκηνικού με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο’’.

Η πορεία της Σελήνης την ημέρα των εκλογών αρχίζει την στιγμή σχεδόν που σχηματίζεται η Πανσέληνος στις 16 Σκορπιού και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες θα διανύσει ένα τόξο περίπου 7ο καταλήγοντας στην καταραμένη μοίρα της 23ης Σκορπιού εμπλεκόμενη με τον άξονα του πένθους (Κρόνος/Β.Δ) και τον άξονα των εκρηκτικών καταστάσεων (Ουρανός/Πλούτωνας) κάτι που δηλώνει αλλαγές ακόμα και με τη χρήση βίας, φαινόμενα ‘’χηρείας’’ και ‘’ορφάνιας’’.

Αυτά για την δυναμική του Μηνιαίου χάρτη της Ελλάδας αλλά και της ημέρας των εκλογών, για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επικείμενο άρθρο μας για την Πανσέληνο στις 5/5