Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ιατρική Αστρολογία - Μια περίπτωση ανοσοποιητικής ανεπάρκειας Rock Hudson




Ένα από τα πρώτα θύματα του AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας) ήταν ο Rock Hudson, που πέθανε τον Οκτώβρη του 1985. o καλλιτέχνης ζούσε «διπλή ζωή», ήταν επίσημα ο μεγάλος γόης, το ίνδαλμα των γυναικών και στην ιδιωτική του ζωή – που την κράταγε ως καλός Σκορπιός ερμητικά κλειστή – ήταν ένας ομοφυλόφιλος που είχε έντονη ζωή με άτομα του ίδιου φύλου.

Στο ωροσκόπιο του Hudson εύκολα μπορεί κάποιος να εντοπίσει «δείκτες» ομοφυλοφιλίας. ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς μιας και το θέμα είναι το AIDS και όχι η ερωτική του ζωή (αν και η δεύτερη «ευθύνεται» για το πρώτο):


α. Ήλιος στις 24ο Σκορπιού, σε ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που είναι 24ο Λέοντα (υπόψη ο Ποσειδώνας κυβερνήτης) του 6ου οίκου, οίκου υγείας, ο δε Ήλιος ο βασικότερος δείκτης υγείας. ο Ποσειδώνας επίσης συνδέεται και με κάθε μορφή «αποκλίνουσας» ερωτικής συμπεριφοράς, είναι επίσης κατά πολλούς ο βασικότερος πλανήτης που αποτελεί ένδειξη για ομοφυλοφιλία). Φυσικά, η εμπλοκή Ήλιου με Ποσειδώνα (πλανήτη της Τέχνης) εξηγεί και την καλλιτεχνική επιτυχία του Hudson.

β. Άρης πανίσχυρος αλλά στις 3ο Σκορπιού, στην απόλυτη πτώση της Σελήνης, κάτι που μπορεί να εξηγήσει και την απέχθειά του προς το γυναίκειο φύλο, πάντα σε επίπεδα ερωτικό εννοείται.

γ. Ο Άρης ακριβώς πάνω στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης – Ποσειδώνα, κάτι που κατά τον Ebertin σημαίνει: «σεξουαλική λοξοδρόμηση», «λανθασμένη κατεύθυνση σεξουαλικής ενέργειας». σαφέστερη ένδειξη ομοφυλοφιλίας δεν υπάρχει.

δ. Στο μεσοδιάστημα Ήλιου/ Ποσειδώνα, που είναι στις 9ο Ζυγού, πάνω στον κάκιστο απλανή Vendimiatrix με αντισκιά εμπλέκεται ο Ουρανός, κυβερνήτης 5ου οίκου, που βρίσκεται όμως στον 6ο οίκο της υγείας και σε ζώδιο που συνδέεται με ανοσοποιητικό (Ιχθείς), κάτι που δηλώνει «ροπή προς εξασθένηση».

Ας δούμε όμως τώρα πώς εξηγείται το AIDS μέσα απ’ το χάρτη:

α. Το AIDS έχει να κάνει με το ανοσοποιητικό, το ανοσοποιητικό στην Ιατρική Αστρολογία, όπως γράφουμε στο υπό έκδοση βιβλίο μας «Σημειώσεις Ιατρικής Αστρολογίας», συνδέεται με Σελήνη/ Β. Δεσμό. Ο Hudson τον άξονα αυτό τον είχε στις 2ο Ζυγού, ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο και στο M/C του. Όμως ακριβώς στις 28ο Παρθένου είχε τον άξονα της εξασθένησης, των λοιμώξεων, τον άξονα Άρη/ Ποσειδώνα, ο οποίος με κόντρα – αντισκιά – μην υποτιμάτε ποτέ την αρχαία σοφία, οι αντισκιές είναι λειτουργικό τμήμα της Αρχαίας Ελληνικής Αστρολογίας – είναι στις 2ο Ζυγού.

Έχουμε δηλαδή την εξίσωση:

άξονας ανοσοποιητικού (Σελήνη-Β.Δ) = άξονας λοιμώξεων και εξασθένησης (Αρης/Ποσειδώνας ) = Ωροσκόπος

πιο εύγλωττη δεν μπορεί να είναι η αστρολογική γλώσσα…

β. Το AIDS συνδέεται και με Ποσειδώνα, ο οποίος, όπως παραπάνω γράψαμε, έχει ακριβέστατο τετράγωνο με Ήλιο και στο Μ/Δ τους εμπλέκεται ο Ουρανός από ζώδιο που έχει να κάνει με ανοσοποιητικό (Ιχθείς).

γ. Ο άξονας των ασθενειών (Κρόνος/ Ποσειδώνας) στις 6ο Ζυγού σε ακριβέστατη εμπλοκή – με 45ο – με τον άξονα του περιορισμού της ζωτικότητας (Ήλιο – Κρόνο), κάτι που δηλώνει ασθένεια που περιορίζει τη ζωτικότητα.

δ. Ερμής – Πλούτωνας σε ακριβέστατη σκληρή όψη 150ο, κατά πολλούς «όψη θανάτου», το δε Μ/δ του στις 0ο Ζυγού, σχεδόν πάνω στον ωροσκόπο και τον άξονα του ανοσοποιητικού.

Ο Ebertin παρατήρησε πως σε πολλές περιπτώσεις AIDS έχει παρατηρηθεί ενεργοποίηση του άξονα αυτού (Ερμής – Πλούτωνας), ο οποίος εμπλέκεται και με το γενέθλιο άξονα Άρη/ Ποσειδώνα του Hudson. Φυσικά η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα εξηγεί και αυτό την παθιασμένη φύση του Hudson. Και οι Δεσμοί της Σελήνης στην απόλυτη έξαρση και πτώση του Άρη εξηγούν ακόμα καλύτερα την ερωτική ανάγκη, την ανάγκη για δυναμικές ερωτικές σχέσεις, που όμως η κατάληξή τους θα είναι δυσάρεστη.

Νομίζουμε πως το AIDS μέσα απ’ αυτό το ωροσκόπιο εξηγείται με τον πιο καλό τρόπο…