Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ιατρική Αστρολογία - Μία περίπτωση κακοήθειας στον εγκέφαλο




Η γερμανίδα αστρολόγος -  κοσμοβιολόγος Martha Judnaier μετά από πολύχρονες έρευνες και με χρήση μεγάλου στατιστικού δείγματος παρατήρησε πως ο καρκίνος στον εγκέφαλο συνδέεται με την εξίσωση:


ΚΡΟΝΟΣ/ M.C = ΗΛΙΟΣ


Πριν την Judnaier βέβαια ο Reinhold Ebertin είχε υποστηρίξει στους «Συνδυασμούς Κοσμικών Επιρροών» πως Κρόνος/ M.C συνδέεται με την εμφάνιση του καρκίνου, μιας και ο Κρόνος έχει να κάνει πάντα, κατά τη Κοσμοβιολογία, με κάθε μορφή σκλήρυνσης και ο όγκος είναι αποτέλεσμα μιας συσσωρευτικής διαδικασίας που τελικά συγκροτεί ένα «σκληρό» νέο πλάσμα στον οργανισμό (νεο-πλασία, η επίσημη ονομασία του καρκίνου).

Επειδή πάλι το M.C συνδέεται με εγκέφαλο, γίνεται κατανοητό γιατί Κρόνος/ M.C συνδέεται ειδικότερα με καρκίνο του εγκεφάλου, πολύ περισσότερο αν στην εξίσωση εμπλέκεται και ο Ήλιος, ο κατ’ εξοχήν δείκτης υγείας.

Ας δούμε όμως τώρα αν ο παραπάνω «κανόνας» των Ebertin-Judnaier επιβεβαιώνεται στην πράξη. γι’ αυτό θα εξετάσουμε την περίπτωση του μικρού Βασίλη που σε ηλικία 10 ετών παρουσίασε όγκο στον εγκέφαλο και «έφυγε» σε ηλικία 12 ετών.

α. Παρατηρούμε πως Κρόνος 23ο Ζυγού, M/C 25ο Παρθένου, άρα Κρόνος/ M/C = 9ο Ζυγού, ακριβώς πάνω σε Ήλιο αλλά και Ερμή, άρα πλήρη λειτουργία της εξίσωσης Κρόνου/ M/C = Ήλιος.
β. Ήλιος, Ερμής, Κρόνος στο 10ο οίκο, οίκο «κρόνιο», κάτι που επιτείνει τη δυναμική της «εξίσωσης», στην οποία καθοριστικό ρόλο έχει ο Κρόνος. επίσης όλοι οι πλανήτες σε ζώδιο στο οποίο ο Κρόνος έχει έξαρση, στο Ζυγό.
γ. Με την εφιαλτική εξίσωση που αναφέραμε εμπλέκονται με ακριβέστατο τετράγωνο και οι Δεσμοί της Σελήνης, άρα έχουμε Κρόνος/ M/C = Ήλιος, Ερμής, Βόρειος και Νότιος Δεσμός.
δ. Ο Ερμής, κυβερνήτης του M/C, καμένος από τον Ήλιο, ανάδρομος, βαρύτατα επιβαρυμένος.
ε. Ήλιος και Ερμής στον κάκιστο απλανή Vendimiatrix που συνδέεται με χηρεία, ένδεια.
στ. Κρόνος και Σελήνη σε ακριβέστατη αντίθεση μεταξύ τους, σε κρίσιμες μοίρες (0ο Κριού, Ζυγού) και σε εμπλοκή με όψεις 45ο και 135ο με τον άξονα του θανάτου, που είναι στις 15ο Σκορπιού. Η Αφροδίτη κυβερνά τον 6ο οίκο, οίκο υγείας, και η Σελήνη 6ο και 8ο, οίκο θανάτου. Ο δείκτης της υγείας και του θανάτου σε ακριβέστατη αντίθεση και σε εμπλοκή με τον άξονα θανάτου είναι πολύ σκληρή προδιαγραφή.
ζ. Ο άλλος «βαρύς» άξονας του Κρόνου/ Πλούτωνα στις 25ο Ζυγού, σε κρίσιμη μοίρα και σε εμπλοκή με τον ωροσκόπο -  με σκληρή όψη 45ο – δίνει «δυσβάστακτες, σκληρές και δύσκολες συνθήκες ή περιστάσεις στη ζωή» κατά Ebertin. Επίσης με τον άξονα αυτό εμπλέκεται και το Vertex, που είναι στις 24ο Καρκίνου στον 8ο οίκο, σε ζώδιο και οίκο που έχουν να κάνουν με κύτταρο. Αξίζει επίσης να δούμε πως ο σκληρός άξονας Κρόνου/ Πλούτωνα είναι ακριβώς πάνω στην ακμή 11ου/ 5ου οίκου, ένδειξη στέρησης της χαράς της ζωής (5ος) και πραγμάτωσης των στόχων (11ος).
η. Τέλος ο άξονας του περιορισμού της ζωτικότητας (Ήλιος/ Κρόνος) στις 16ο Ζυγού σε ακριβέστατη εμπλοκή με 45ο με τον Ουρανό, κάτι που δηλώνει «ξαφνική απομόνωση» και πράγματι, ξαφνικά εμφανίστηκε η κακοήθεια που απομόνωσε τον άτυχο νέο από κάθε κοινωνική δραστηριότητα και τον εγκλώβισε στους 4 τοίχους των νοσοκομείων μέχρι το τραγικό τέλος του.