Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η Πανσέληνος του Γενάρη 2012




Η Πανσέληνος γίνεται στις 9 Ιανουαρίου 2012, στις 9.30 το πρωί, στη 18ο του άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω, σχεδόν πάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας, κάτι που μπορεί να συνδεθεί με πολλές εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, που προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό, μιας και γίνεται στον ένατο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο του εξωτερικού. Μην ξεχνάτε πως με παρεμφερή Πανσέληνο τον Ιούλιο πέρυσι είχαμε το Μεσοπρόθεσμο και το πλήθος των απογοητεύσεων με το οποίο αυτό συνδέθηκε, απογοητεύσεις που είχαν κυρίως να κάνουν με το εξωτερικό.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στις 1ο Αιγόκερω, κάνει ευτυχώς τρίγωνο με Δία, από τις 0ο Ταύρου αλλά και πιο ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 1ο Κριού και, βέβαια, ακριβέστατη αντίθεση με τον υποθετικό πλανήτη Hades, που, συνδέεται με φτώχεια. Η Αφροδίτη στις 23ο Υδροχόου, στο εκρηκτικό μεσοδιάστημα Ήλιου-Ουρανού, ο Άρης στις 21ο Παρθένου σε τετράγωνα και αντιθέσεις με όλο σχεδόν το Ωροσκόπιο της Ελλάδας, το M/C της Πανσελήνου στις 10ο Σκορπιού, σε τετράγωνο με το M/C της Ελλάδας, με Άρη/Πλούτωνα και Admetos της Ελλάδας, κάτι που το θεωρούμε ιδιαίτερα εκρηκτικό και, τέλος, ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στις 20ο Υδροχόου, σε ακριβέστατη εμπλοκή με το εκρηκτικό μεσοδιάστημα Ουρανού- Πλούτωνα (μ’ αυτό το μεσοδιάστημα εμπλέκεται και το Μεσουράνημα, με αντισκιά).


Νομίζουμε πως στην Πανσέληνο αυτή αποκορυφώνεται η δυναμική της Νέας Σελήνης, γι’ αυτό ας τη δούμε πιο αναλυτικά:

Θέματα Πατρίδας, εξουσίας φαίνεται να αποκορυφώνονται σ’ αυτή την Πανσέληνο, μιας και τα ζώδια στα οποία γίνεται συνδέονται μ’ αυτά τα θέματα.

Γίνεται στον 3ο/9ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκους κατ’ εξοχήν επικοινωνίας και εξωτερικού (ο 9ος), άρα κάτι έχει να κάνει πάλι με το εξωτερικό.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκετε σε οίκους που συνδέονται με καθημερινή ζωή, δημόσια τάξη, υγεία, άρα είναι πιθανή η επίδρασή της σ’ αυτούς τους τομείς.

Το στοιχείο της απογοήτευσης (ή και εξαπάτησης) - λόγω εμπλοκής της Πανσελήνου με γενέθλιο Ποσειδώνα Ελλάδας  - θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό. Γι’ αυτό και σε ότι ακούσετε, ας είστε επιφυλακτικοί (τουλάχιστον).

Οι βαριές εμπλοκές Ωροσκόπου και M/C 
συνηγορούν για πολύ δυνατά γεγονότα που θα επηρεάσουν πολλούς ανθρώπους 
και σίγουρα, όλους τους τομείς (πολιτική, οικονομία, κοινωνική συνοχή).

Η ενεργός εμπλοκή του Άρη με όλο σχεδόν το Ωροσκόπιο της Ελλάδας είναι ένδειξη ισχυρών κλυδωνισμών και εντάσεων.

Φυσικά στην Πανσέληνο αυτή υπάρχουν κυρίαρχοι όλοι οι αστρολογικοί παράγοντες του πρελουδίου του 2012 που αναφέραμε στο προηγούμενο άρθρο μας.