Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus LornΤετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Tatsache in Japan
Πόσο δίκιο αλήθεια είχαν οι θεμελιωτές της ''Αστρολογίας του Μέλλοντος'' (έτσι ονομάζεται η Uranian Αστρολογία της Σχολής του Αμβούργου, “Astrologie der Zukunft”) Witte & Lefeldt όταν, περίπου πριν ένα αιώνα, υποστήριξαν πως μόνον οι «πλανητικές εικόνες» (Planetenbilder) μπορούσαν πραγματικά να «φωτογραφήσουν» τις καταστάσεις, τα γεγονότα, όλα τέλος πάντων που δηλώνει η γερμανική λέξη «Tatsache».

Το είδαμε αυτές τις μέρες με την πυρηνική έκρηξη στην Ιαπωνία.
Ο Κρόνος (Satum) σε εμπλοκή με τον Zeus της Uranian, κάτι που ευθέως οι Witte-Lefeldt το σύνδεσαν με «μηχανικές βλάβες» (Maschinenschaden) και με «πυρκαγιές εν κινήσει» (“Feuerschaden in Betrieben”), «εν λειτουργία», με «πυρκαγιές σε οικονομική μονάδα» (η λέξη “Betrieb” έχει όλες τις παραπάνω σημασίες).

Zeus πάλι και Κρόνος σε 135ο με Ποσειδώνα δίνουν την εξής «πλανητική εικόνα»: ''Ζημιές από φλεγόμενο αέριο, ασθενείς ή νεκροί από δηλητηριώδη αέρια''.


Και πότε έγινε αυτή η ενεργοποίηση; Με την προηγούμενη Πανσέληνο, όπου υπήρχε έντονη η Ποσειδώνια δυναμική, αλλά και με την προηγηθείσα Νέα Σελήνη, που με αντισκιά εμπλέκονταν με Κρόνο αλλά και με Zeus (σχεδόν ακριβώς με το μεσοδιάστημά τους).

Υπόψη πως λίαν συντόμως με τον άξονα που αναφέραμε θα εμπλακεί και ο Δίας, κάτι που δηλώνει «απώλειες χρημάτων από πυρκαγιές». (οι παραπομπές είναι από την 5η έκδοση του Regelwerk από τη  Witte – Verlag). Ήδη έχουμε την πτώση του Χρηματιστηρίου στην Ιαπωνία!

Το άρθρο έχει δημοσιευτεί και στο Astrology.gr