Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλό είναι οποιοσδήποτε ασχολείται με μελλοντολογικές τέχνες και τεχνικές να έχει το θάρρος να κάνει πάντα κάποια επισκόπηση των όσων έγραψε, να διδάσκεται από τα λάθη του, όταν αυτά υπάρχουν αλλά και να βλέπει και πως λειτουργούν οι δυναμικές που είχε εντοπίσει και όταν επιβεβαιώνονται να μην «βλογάει ποτέ τα γένια του» αλλά η όποια επιτυχία των τασειολογικών του προβλέψεων να είναι απλά όχι επιβεβαίωση δική του αλλά της τέχνης που υπηρετεί.

Γι αυτό και εμείς, αυτές τις μέρες που στην χώρα μας συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα , θέλουμε να εξετάσουμε κατά πόσο η τέχνη μας προσέγγισε την δυναμική αυτών των γεγονότων όταν το Φλεβαρη -  που είναι τα γενέθλια της χώρας – προσεγγίσαμε το ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας, με την αλάνθαστη μέθοδο της Ηλιακής Επιστροφής.

Ας δούμε :

Δυο φορές στο κείμενο μας εντοπίσαμε τον κρίσιμο μήνα της χρονιάς , γράφαμε κατά λέξη «……περίπου το Σεπτέμβρη, κάτι που μας προετοιμάζει για ένα σκληρό φθινόπωρο του ‘13», «πολύ κρίσιμος ο Σεπτέμβριος αλλά και όλο το φθινόπωρο του 2013».
«….οτιδήποτε απρόβλεπτο και ξαφνικό πρέπει να θεωρείται δεδομένο» και φυσικά η σύλληψη αρχηγού κόμματος – πρωτοφανές γεγονός , δεν έχει συμβεί ποτέ μετά την Μεταπολίτευση τουλάχιστον – όπως και δεν έχει συμβεί σύλληψη και φυλάκιση ηγετικού πυρήνα ενός κόμματος.
«….παθογένεια στο πολιτικό κοινωνικό σκηνικό, άρρωστα φαινόμενα εντοπίζαμε και όσα αποκαλύφθηκαν για συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν» .
«…Δύσκολη ένδειξη για νεαρά άτομα» βλέπαμε και η δολοφονία του νεαρού μουσικού δυστυχώς το επιβεβαίωσε .
«….παρεμβάσεις δυνάμεων ασφαλείας για αντιμετώπιση παραβατικής συμπεριφοράς» υποψιαζόμασταν και η έντονη δράση όλων των δυνάμεων ασφαλείας για αντιμετώπιση συγκεκριμένου πολιτικού οργανισμού το Σεπτέμβρη το επιβεβαίωσε.
«…μεταβολές σε θεσμικό επίπεδο» εντοπίζαμε και η σύλληψη βουλευτών , το επερχόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και η φιλολογία για παραιτήσεις βουλευτών εντάσσονται σε αυτές τις μεταβολές .
«…δοκιμασία των νεύρων, ξαφνικές εκρηκτικές καταστάσεις , εσωτερική ένταση , σύγχυση, που εμφανίζονται εντελώς ξαφνικά» βλέπαμε και τα ζήσαμε όλα αυτά Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.
«….κάτι καινούριο γεννιέται» ήταν ο τίτλος για τα ανάλυση του ετησίου ωροσκόπιου του 2013 και σίγουρα βουλευτές φυλακισμένους,  εξάρθρωση κοινοβουλευτικού κόμματος , αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είναι σίγουρα πρωτόγνωρα για την χώρα.
«τελειώματα κάθε μορφής, παρασκηνιακά χτυπήματα » προδηλώναμε και ο Σεπτέμβρης τα αποκάλυψε.
«σημαντικά δρώμενα σε γειτονικά κράτη , …. Εντάσεις σε γειτονικά κράτη …» εντοπίζαμε και Κύπρος , Συρία , Ιταλία , Τουρκία , το επιβεβαίωσαν.
«τερματισμός συνεταιρισμών και ενώσεων» βλέπαμε και σίγουρα το συγκεκριμένο πολιτικό  κόμμα δεν υπάρχει με τον τρόπο που υπήρχε αφού ο ηγετικός πυρήνας είναι σε κράτηση.


Φυσικά έχουμε ακόμα 4 μήνες για την ολοκλήρωση του ετησίου ωροσκοπίου της Ελλάδας , η τασειολογική δυναμική του είναι ακόμα σε ενεργεία και το Φλεβαρη αναλύοντας το καινούριο ετήσιο θα ολοκληρώσουμε και αυτήν την σύντομη πρώτη επισκόπηση μας.