Το πεπρωμένο θύελλα σωστή /Ο άνθρωπος ανήμπορο κλαδί /Πότε η θύελλα ψηλά το ανεβάζει /πότε στα Τάρταρα το κατεβάζει /

κι όταν το πάει με χάρη στα ψηλά /Καυχιέται το κλαδάκι για τα δικά του τα φτερά!


Hieronymus Lorn



Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ - Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟ


Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ


Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 23 Ιανουαρίου 2012, ώρα 9.40π.μ. στη 3ο του Υδροχόου περίπου στο «αινιγματικό» μεσοδιάστημα Ποσειδώνα - Πλούτωνα, που συνδέεται με καθετί μυστικό, παρασκηνιακό.

Θυμίζουμε πως το Μάη, μια Πανσέληνος που είχε εμπλοκή με το ίδιο μεσοδιάστημα, συνδέθηκε με την υπόθεση Strauss - Kahn που και «μυστήριο» και παρασκήνιο είχε.

Στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης ο Ωροσκόπος είναι στις 15ο των Ιχθύων, σε τετράγωνο με τον Άρη της Ελλάδας και πάνω στο μεσοδιάστημα Ουρανού - Ποσειδώνα, που συνδέεται με επανάσταση, εξέγερση κάθε μορφής.

Το M/C της Νέας Σελήνης 21ο Τοξότη είναι ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας και σε τετράγωνο με τον Άρη, που βρίσκεται στις 23ο Παρθένου, κάτι που είναι ένδειξη για εντάσεις κάθε μορφής.

Η Αφροδίτη στις 11ο Ιχθύων σε εμπλοκή με Άρη/ Ποσειδώνα είναι δείκτης για απογοητεύσεις, ουτοπίες, εξαπατήσεις κάθε μορφής.

Ο Πλούτωνας με αντισκιά επηρεάζει ακριβώς το M/C και τη Σελήνη της Ελλάδας, κάτι που είναι ένδειξη αιφνίδιας αλλαγής, που προετοιμάζονταν ίσως από καιρό αλλά δεν είχε γίνει αντιληπτή, δείχνει επίσης διανοητικό εκνευρισμό και, ίσως, και κάποιο ξαφνικό πάντα, σοκ.

Ας δούμε τώρα και την Πανσέληνο του Υδροχόου.

 Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟ


Η Πανσέληνος γίνεται στις 7 Φλεβάρη 2012, ώρα 23.52, στα «μαύρα» δηλαδή μεσάνυχτα στη 19ο Λέοντα - Υδροχόου, σε ακριβέστατη εμπλοκή με το μεσοδιάστημα των εκρηκτικών καταστάσεων, το μεσοδιάστημα δηλαδή Ουρανού/ Πλούτωνα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής βρίσκεται κι αυτός στις 18ο Υδροχόου, τελείως «καμένος» από τον Ήλιο και σε εμπλοκή με τον άξονα που παραπάνω αναφέραμε.

Το M/C της Πανσελήνου είναι πάλι απέναντι από τον Ουρανό της Ελλάδας, στις 6ο Λέοντα.

Μεγάλη η εμπλοκή του Ουρανού σ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, πολύ περισσότερο που και η Αφροδίτη, σχεδόν στις 0ο Κριού, είναι σε σύνοδο με τον εκρηκτικό Ουρανό.

Πολλά «ξαφνικά» φαίνεται να έχει αυτός ο Φλεβάρης.

Πάντως η εμπλοκή Ήλιου, Σελήνη, Ερμή με Ουρανό/ Πλούτωνα δηλώνει:

Υπερβολική νευρική ένταση, ξέσπασμα, ακόμα και «μια καταστροφή» (κατά Ebertin), φυσικά όχι σε στενά απαραίτητα εθνικό επίπεδο.

Αλλαγές ακόμα και με βίαιο τρόπο.

Νέα πράγματα και σχέδια.

Το M/C πάλι σε εμπλοκή με Ουρανό της Ελλάδας δείχνει μεγάλες ανακατατάξεις, ξαφνικές αναπροσαρμογές, διεκδικητικότητα, τάση για ανεξαρτησία, ευνοεί καθετί το εκκεντρικό και νεωτεριστικό.

Σίγουρα πολύ δυναμική Πανσέληνος 
που μάλλον θα καταγραφεί στα αστρολογικά αρχεία για την ιδιαίτερη δυναμική της.